Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 08, 2014

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Έλληνες μαχητές των οχυρών του Ρούπελ.... Η ΝΔ πού ήταν άραγε...;! (Με τη μεριά των δοσιλόγων βεβαίως..)


Το πρωί της Κυριακής, 6 Απριλίου, τελέστηκε στο Ρούπελ η ετήσια τελετή μνήμης για τους Ήρωες των οχυρών της γραμμής Μεταξά.
Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια χρονιά έδωσε βροντερό παρών, με πολλές δεκάδες Συναγωνιστών να συμμετέχουν στην επίσημη τελετή μνήμης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής νομού Σερρών και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, Νικόλαος Χρυσομάλλης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Τσακίρης, ο ......
υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Νικήτας Σιώης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Γεώργιος Παπαδημητρίου, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την Ελληνική Αυγή.

Η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν θερμότατη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως το βρώμικο σχέδιο της Χούντας Σαμαρά είναι σκέτη αποτυχία. Στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος. 

Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση σε όλους τους παριστάμενους προκάλεσε η πρωτοφανής αστυνομική δύναμη, η οποία βρέθηκε εκεί για να προφυλάξει τους υπαλλήλους των ξένων τοκογλύφων - υπουργούς, βουλευτές και διάφορους υποψηφίους - από τυχόν «απρόοπτα». Μια εικόνα σε πλήρη αναντιστοιχία με αυτή που προσπαθούν να περάσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, έγινε στάση στην μοναδική προτομή του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά που έχει απομείνει πανελλαδικά, στην Ε.Ο. Σερρών - Προμαχώνα. Μια προτομή παρατημένη και λησμονημένη από τους πολλούς, αλλά όχι από τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Στεφάνι εκ μέρους της Ελληνικής Αυγής κατέθεσε ο Συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών