Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 08, 2014

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ

tanzn1
Γράφει ο Αντίοχος.
Μπορεί το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ να άργησε λίγες μέρες (προφανώς για να συνέλθει από το σοκ…), αλλά την έκανε τη (συνήθη πλέον…) παρέμβασή του στα εσωτερικά του προτεκτοράτου Σαμαριστάν.
Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee), λοιπόν, δια στόματος του Εκτελεστικού Διευθυντή της, Δαυίδ (Νταίηβιντ) Χάρις, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Τάκη Μπαλτάκου, για τις μεγάλες αλήθειες που ξεστόμισε (έστω κι αν δεν ήξερε ότι καταγράφεται…), δηλώνοντας ταυτόχρονα τη στήριξή της προς τον άνθρωπο του λόμπι στην Αθήνα, φον Αντωνάκη Σαμαρά, αλλά και προς τους δικαστικούς που διεκπεραιώνουν τη σκευωρία («Παναθηναϊκάκιας» και ΣΙΑ…).
Ιδού η νέα ωμή παρέμβαση των σιωνιστών, όπως τη μετέφερε η (κεντροαριστερή…) VoiceofAmerica, Μιχάλης Ιγνατίου:
«Αυτό που έκανε ο κ. Μπαλτάκος αποτελεί προσβολή προς τον.....
πρωθυπουργό Σαμαρά και για τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Αν και η συνάντηση του κ. Μπαλτάκου με στέλεχος της Χρυσής Αυγής προκαλεί από μόνη της, η έκφραση συμπαράστασης του για το κόμμα –στην πραγματικότητα για την εγκληματική αυτή οργάνωση, όπως την χαρακτήρισε η κυβέρνηση-, είναι απίστευτη. Στο βίντεο, ο Μπαλτάκος λέει στον Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ότι ο πρωθυπουργός κίνησε τη διαδικασία έρευνας εναντίον της για να έχει πολιτικό κέρδος. Στην απ’ ότι φαίνεται φιλική συνομιλία, ο Μπαλτάκος αναφέρεται στην υπόσχεση του κ. Σαμαρά να “ξεριζώσει” τη ΧΑ όταν μίλησε στα μέλη της AJC στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Καταδικάζουμε αυτό το βίντεο. Το περιστατικό αυτό πρέπει να προκάλεσε πραγματικό σοκ για τον πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος έχει δείξει ισχυρή ηθική και πολιτική ηγεσία στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Την ίδια στιγμή, είμαστε ενθαρρυμένοι με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, το δικαστικό και νομοθετικό σώμα θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τη ΧΑ, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία της οποίας απειλούν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα».
(ΥΓ): Δεν παίρνει χαμπάρι ο ελληνικός λαός από τις σιωνιστικές απειλές! Και πεισμώνει ακόμα περισσότερο! Κι όλο περισσότερο πλησιάζουμε στον Μάιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών