Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

ΤΗΝ 25Η ΜΑΙΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Λέτε να διώξουν και τους Στρατηγούς ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Έχει χαλαστεί το σύστημα σφόδρα, με τα καθεστωτικά παπαγαλάκια βγάζουν αφρούς!

Μια νέα υποψηφιότητα-δυναμίτης στα θεμέλια του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, έσκασε χθες το βράδυ! Πρόκειται για την εκλεκτή υποψηφιότητα του στρατηγού Γ. Επιτήδειου. Οι δε συνέπειες από την… έκρηξη ήταν… σοκαριστικές.

Δείτε πως σχολίασε την υποψηφιότητα μεγάλη καθεστωτική σελίδα, για να διαπιστώσετε πόσο εκρηκτική ήταν:...


«Νέο σοκ! Και δεύτερος στρατηγός στην Χρυσή Αυγή υποψήφιος για την Ευρωβουλή
Και δεύτερο απόστρατο αντιστράτηγο ανακοίνωσε στο ευρωψηφοδέλτιό της η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για τον Γεώργιο Επιτήδειο, “τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού”, σύμφωνα με ανακοίνωση της Χ.Α. Τελικά όπως μας διαβεβαίωναν από το ΓΕΕΘΑ δεν υπήρχε κανένα θέμα με την ΧΑ στο στράτευμα!

Η δεύτερη ανακοίνωση στρατιωτικού θέλοντας και μη προκαλεί πλέον αναταραχή και στους κύκλους αποστράτων που έσπευσαν να χαρακτηρίζουν μεμονωμένη τη περίπτωση Συναδινού, αλλά και στην στρατιωτική ηγεσία. Κι αυτό γιατί μιλάμε για αξιωματικούς που υπηρετούσαν μέχρι σχετικά πρόσφατα κι ενώ η ΧΑ βρισκόταν στο προσκήνιο»
.

Από… σοκ σε… σοκ τους πάμε! Αλλά η πρώτη δόση του μεγάλο σοκ, έρχεται στις 18 Μαΐου. Κι αν αντέξουν, έρχεται στο καπάκι και το δεύτερο, στις 25 Μαΐου. Αυτό πια θα είναι το τελειωτικό!

1 σχόλιο:

  1. Καθημερινώς η ΧΑ μοιράζει αφειδώς εγκεφαλικά στους αλήτες πολιτικούς του αντισυνταγματικού τόξου που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    Μπράβο παιδιά. Συνεχίστε χωρίς ελεος.
    ΧΑ για να ξεβρωμίσει ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών