Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

Σαμαροφρουροί του Antinews: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!"

σαμαρας παολα 
Γράφει ο Αντίοχος.

Στην αμαρτωλή πιάτσα Συγγρού δεν τους βγήκαν οι θριαμβολογίες, για το… successstory, την (κατασκευασμένη) «έξοδο στις αγορές», το (δήθεν) «πρωτογενές πλεόνασμα» κ.τ.λ. και επέστρεψαν στη… γκρίνια, ενόψει της αναμενόμενης συντριβής στις εκλογές του Μαΐου. Έτσι, ακόμα και το σαμαρικότερο του Σαμαρά antinews, χτυπάει καμπανάκι στον φον Αντωνάκη για να βγει από τη… γυάλα του Μαξίμου και προειδοποιεί ότι «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην πάει καλά η ΝΔ στις εκλογές» κι ότι τη νύχτα της 25ης Μαΐου «θα ψάχνει απαντήσεις» (μάλλον για τα… χάπια του θα ψάχνει, κι όχι για απαντήσεις, αλλά τέλος πάντων…)! Περιγράφοντας δε την.....
(απερίγραπτη) κατάσταση στην πιάτσα Συγγρού, αναφέρει ότι «οι υπουργοί είναι άφαντοι και οι βουλευτές φοβισμένοι», βεβαίως ενόψει της συντριβής που όλοι βλέπουν να ’ρχεται. Ιδού πως έχει η κατάσταση στην πιάτσα, όπως την περιγράφει κάποιος εκ των έσω:
«Στη γυάλα του Μεγάρου Μαξίμου
Όταν είσαι αποκομμένος από την πραγματική ζωή έχεις πολλά προβλήματα. Κυρίως δεν μπορείς να αντιληφθείς τι γίνεται στην κοινωνία. Είσαι κλεισμένος στη γυάλα του Μεγάρου Μαξίμου και ζεις το μύθο σου! Άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο! Η μακαριότητα είναι δεδομένη σε αρκετά γραφεία στο νεοκλασσικό της Ηρώδου Αττικού.
Ο Αντώνης Σαμαράς κυριολεκτικά δίνει ένα μοναχικό αγώνα ενάντια σε όλους: αντιπολίτευση αλλά και «εφιάλτες» της ΝΔ. Όμως κάποιοι πορεύονται σε άλλα μονοπάτια και περισσότερο τους ενδιαφέρει ένα θετικό σχόλιο στα ΜΜΕ, ένα καλό παραπολιτικό και μια χρήσιμη αναφορά μήπως και ψηλώσουν λίγους πόντους… Πόσο εφήμερα είναι όμως όλα αυτά ενώπιον του μεγάλου κινδύνου να μην πάει καλά η ΝΔ στις εκλογές… Οι αντίπαλοί της, τόσο εντός όσο και εκτός καραδοκούν και ορισμένοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού βαυκαλίζονται και είναι χαμένοι στον κόσμο τους. Πολλές φορές έχουμε αναφέρει αρκετά για τα λάθη που γίνονται στο επιτελείο του Σαμαρά, αλλά πλέον αυτό που είδαμε για μια ακόμη φορά ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Εάν ο Πρωθυπουργός είναι ικανοποιημένος με όσα βλέπει καλώς…, αλλά το βράδυ της 25ης Μαΐου θα ψάχνει απαντήσεις, τις οποίες είναι δύσκολο να τις δώσουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί στη γυάλα του Μαξίμου και τρέφονται από δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους, κυρίως μεγάλων συγκροτημάτων.
Οι υπουργοί είναι άφαντοι, πλην δυο-τριών, οι βουλευτές είναι φοβισμένοι και κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ άλλα κορυφαία στελέχη, όπως η Μπακογιάννη, έχουν προσωπική ατζέντα και τους νοιάζει να αμφισβητήσουν τον Σαμαρά εάν κάτι δεν πάει στραβά…».
(ΥΓ): Αν έχει αρχίσει η γκρίνια από τώρα, φανταστείτε τι έχει να γίνει τη… μαύρη νύχτα της 25ης Μαΐου. Θα πηγαίνουν σύννεφο τα… συντροφικά μαχαιρώματα (όρος δανεισμένος από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά τώρα έχουν ενωθεί εις σάρκαν μίαν με την ΝΔ…)! «Εσύ φταις», «όχι εσύ φταις», «κι αυτός φταίει, απάνω του»… Ε ρε γλέντια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών