Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

Ο "γκουρού" των δημοσκοπήσεων αποκαλύπτει: "Δεν πρόκειται να επιστρέψουν ΠΟΤΕ οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ"


Ηλίας Νικολακόπουλος: Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή δεν ξαναψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον αιώνα τον άπαντα

Πολλά έχουν ειπωθεί για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής από τα φερέφωνα της δημοσιογραφίας και άλλα τόσα έχουν υποθέσει τα κομματικά επιτελεία, προκειμένου να χαράξουν την «στρατηγική» των πολιτικών διώξεων εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών, προκειμένου να «επαναπατριστούν» οι ψηφοφόροι στα «γαλάζια» και τα «πράσινα» μαντριά.
Ο Ηλίας Νικολακόπουλος είναι εξαιρετικά έμπειρος στα περί των δημοσκοπήσεων, όντας ο ίδιος δημοσκόπος και κοινωνός των πραγματικών δημοσκοπήσεων. Σε συνέντευξη του στην αριστερή εφημερίδα «Εποχή» δίνει πολλές απαντήσεις όσον αφορά τις .....
μαϊμού δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται, αλλά και στις ελπίδες της ΝΔ για επαναπατρισμό των ψηφοφόρων.
Απαντώντας στα σενάρια που απεργάζεται η ΝΔ για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής, ώστε να ανακτήσει ψηφαλάκια, απαντάει:
«Τη ΧΑ, η ΝΔ δύσκολα θα μπορέσει να την ακουμπήσει επί της ουσίας. Η θεωρία του Μπαλτάκου, ότι είμαστε μια οικογένεια και επομένως τα παραστρατημένα παιδιά της οικογένειας θα τα ξαναφέρουμε πίσω, κατά τη γνώμη μου δεν ισχύει. Μπορεί όντως σε μεγάλο βαθμό οι ψηφοφόροι της ΧΑ να προέρχονται από τη μήτρα της δεξιάς, αυτό δεν σημαίνει ότι η παραταξιακή αυτή ταυτότητα θα τους οδηγήσει πίσω στο κυρίαρχο κόμμα της δεξιάς ή της κεντροδεξιάς.
Οι ψηφοφόροι αυτοί, από όσο μπορούμε να τους μελετήσουμε, έχουν διαρρήξει τη σχέση τους με το σύνολο του κομματικού συστήματος. Είναι πέραν της δεξιάς. Δεν γυρίζουν πίσω σε αυτούς που διαμόρφωσαν αυτή την κατάσταση με την κρίση. Απελπισμένοι άνθρωποι που θέλουν να μαυρίσουν όλους. Δεξιόστροφοι στην πλειοψηφία τους παρόλο που έχουμε και ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ εκεί μέσα, αλλά αισθάνονται ότι υπάρχει ρήγμα με το σύνολο του κομματικού συστήματος. Δεν αρκούν οι μετανάστες ούτε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να πείσεις τον απελπισμένο που πήγε στη ΧΑ, τον απελπισμένο που κάνει ουρά στα συσσίτια μόνο για έλληνες, να ξαναγυρίσει πίσω.»
Αφότου διαλύει τους ευσεβείς πόθους της ΝΔ, φτάνει και στις δημοσκοπήσεις προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την τεράστια διαφορά μεταξύ των δημοσκοπήσεων και των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα λέει: «Δημοσκόποι λένε ότι σε αντίθεση, με άλλες περιόδους, σε αυτήν την περίοδο της κρίσης αυτοί που αρνούνται να απαντήσουν είναι πολύ μεγάλο ποσοστό. Άρα, η εκτίμηση που γίνεται από αυτούς τους δημοσκόπους είναι ότι αν καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να τους κάνει να ψηφίσουν, τότε η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά δεύτερον με τη Χρυσή Αυγή
Μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν ότι ένα τεράστιο ποσοστό από τους λεγόμενους αναποφάσιστους εν τέλει θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, ενώ επίσης τεράστιο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που στο άκουσμα της λέξεως «δημοσκόπηση» απλώς κλείνουν το τηλέφωνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών