Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ! – ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ» (AΦΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ). ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 3%!

208694_32137
Αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Μπαλτάκου, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ απαίτησε την απόσυρση του Φαήλου Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς τον «ακροδεξιό».
Σήμερα, απεδείχθη πλέον και στους πιο ύσπιστους, ότι αυτό το πτώμα που έχει-δεν έχει 3% κυβερνά τη χώρα της Νέας Πασοκοκρατίας (με «εντολή Σαμαρά»). Ο Φαήλος Κρανιδιώτης υποχρεώθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του (και πάλι με «εντολή Σαμαρά»)!!!
Ιδού το κείμενο που υποχρεώθηκε να γράψει ο Κρανιδιώτης:
“Αδέρφια, τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα, κι εσείς μαζί, ένα εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι με στόχο εμένα αλλά κυρίως την.....
παράταξη και τον Πρόεδρο της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την Ευρωβουλή. Λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι.
Η ατζέντα που παίζουν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλο είναι η ταύτιση κάθε εθνικής φωνής με τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά και η επιβολή, ξανά, των γνωστών ενοχών στην παράταξη για ζητήματα που ποτέ δεν μας αφορούσαν ούτε και μας αφορούν. Κάθε πολιτική, που αφορά πχ το πρώτο δικαίωμα των πολιτών, την ασφάλεια, ή την καταστολή της λαθρομετανάστευσης, βαφτίζεται «ακροδεξιά», αν και είναι απλώς λογική κι αναγκαία για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.
Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος, ούτε και υποχρεωμένος, να ανεχθώ άλλο όλη αυτή την βρωμιά και να γίνεται ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα αντικείμενο τέτοιων πιέσεων προς την παράταξη και να σπαταλάω κι εγώ πολύτιμο χρόνο παλεύοντας στην λάσπη με το κάθε γουρούνι, όπου εσύ απλώς λερώνεσαι και το γουρούνι το ευχαριστιέται.
Επειδή ανήκω στον κόσμο της εργασίας κι όσα βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε από μένα, είναι στο υστέρημα του χρόνου μου από τον αγώνα της επιβίωσης, χωρίς αντιμισθίες και χωρίς αργομισθίες, αφού ποτέ, πλην της στρατιωτικής μου θητείας, δεν πήρα μισθό από το κράτος, ούτε από συγκροτήματα κι επιχειρηματίες, επιλέγοντας μόνο το ελεύθερο επάγγελμα κι άρα ουδόλως με ενδιαφέρει να κάνω την πολιτική βιοπορισμό.
Γι’ αυτό λοιπόν, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα; Την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειάς. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες”.
(ΥΓ): Κάτω η Νέα Πασοκοκρατία! Κάτω οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ! Μαύρο στον όμηρο του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ φον Αντωνάκη!

3 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ''ΚΥΡΙΟΙ'' ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΑΦΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ Χ.Α.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣΑΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ''ΚΥΡΙΟΙ'' ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ''Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

      Διαγραφή
  2. Αυτοί μου θυμίζουν κάτι πυργάκια απο άμμο που χτίζουν το καλοκαίρι τα παιδιά μου στην θάλασσα, καταρέουν σιγά σιγά απο το κύμα που τα χτυπάει ρυθμικά απο κάτω, μέχρι που γίνονται μια άμορφη μάζα, παρόμοια με την υπόλοιπη παραλία.
    Έτσι αντιδρά η ΝΔ και όλο το κλεπτοκρατικό τόξο πιά... Ελπίζω σε συνεχόμενα κυμματάκια μέχρι να εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών