Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ: ΘΕΜΙΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

hqdefault
Γράφει ο Αντίοχος. 

Διεξήχθη προ ημερών στο Παρίσι η συνεδρίαση των συγχρόνων Σοφών της Σιών, ήτοι των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), στις 31.3.14 και την 1.4.14.
Από τη συνεδρίαση αυτή προκύπτουν πολλές ειδήσεις, και ελληνικού και παγκοσμίου ενδιαφέροντος, οι οποίες δεν είναι πρέπον να μπούνε «στο ίδιο τσουβάλι» (εννοούμε στην ίδια ανάρτηση), λόγω της ξεχωριστής σπουδαιότητας του κάθε θέματος. Θα τα χωρίσουμε, λοιπόν, σε τρία μέρη. Αυτό είναι το πρώτο…
Η πρώτη είδηση, αφορά την ελεύθερη έκφραση. Την οποία οι.....
σύγχρονοι Σοφοί της Σιών θέλουν περιορισμένη, όπου και όποτε αποφασίσουν οι ίδιοι ή οι κατά τόπους εκπρόσωποί τους!!! Ναι, έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε είναι και δεν υπάρχει καμία παρανόηση ή υπερβολή!
Ιδού, λοιπόν, τα νέα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» – Κεφάλαιο 1ο, κι όποιος τυχόν τα αμφισβητεί και νομίζει ότι γράφουμε παραμύθια, ας κάνει τον κόπο να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ), να τα δει με τα μάτια του. Αντιγράφουμε πιστά:
«Οι πρόεδροι των Εβραϊκών Οργανώσεων εξήραν τις αποφασιστικές ενέργειες του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βάλλς, σχετικά με τ’ αντισημιτικά σχόλια του κωμικού Dieudonné, καθώς και για το γεγονός πως υποστηρίζει ως «απολύτως θεμιτά» τα μέτρα για τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο από τις τοπικές Εβραϊκές Κοινότητες… Το WJC υποστηρίζει τον πρωθυπουργό της Γαλλίας για τις ενέργειές του σχετικά με τον κωμικό Dieudonné».
Αυτή είναι η παγκόσμια δικτατορία που μας ετοιμάζουν! Προφανώς, και σε πολλά άλλα θέματα θα υπάρχει περιορισμός των ελευθεριών μας, όπου και όταν θίγονται οι σιωνιστές! Εκτός από μία «ελευθερία» στην οποία δε θα βάλουν ποτέ κανέναν περιορισμό: να τους υμνούμε και να τους δοξολογούμε!
(ΥΓ): Τραγική ειρωνεία: στις 21 Μαΐου 2013, ο σιωνιστής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κέρι (Κοέν, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει…) έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην οποία εις ότι αφορούσε την Ελλάδα είχε τον εξής τίτλο: «Απειλή για την ελεύθερη έκφραση η Χρυσή Αυγή»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών