Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

Βουλευτές ομολογούσαν τις πολιτικές διώξεις "οφ δε ρεκορντ" και τώρα παρακαλάνε τον Μιχαλολιάκο μην ξευτιλιστούν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί δεν τα λέγαν όμως παραέξω; Λέτε τελικά να μαθευτούν οι... απόψεις τους;

Οι δημοσιογράφοι μετά την αποκάλυψη της σκευωρίας δίνουν στεγνά τους βουλευτές που γνώριζαν τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Διαβάζουμε λοιπόν στον Κυριακάτικο Τύπο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή που λέει με απλά λόγια ότι βουλευτές όλων των κομμάτων σε κατ’ιδίαν συζητήσεις τους έλεγαν ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής ήταν καθαρά και μόνο πολιτικές με απώτερο σκοπό να κερδίσει η ΝΔ ψήφους από τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Μάλιστα τα ίδια έλεγαν και τους δημοσιογράφους «οφ δε ρέκορντ». Βέβαια η δημοσιογράφος αναρωτιέται γιατί οι συγκεκριμένοι βουλευτές τα έλεγαν και μπροστά στους Χρυσαυγίτες. Η απάντηση είναι...
απλή: το έκαναν από αλαζονεία, θράσος και την σιγουριά της εξουσίας.

Όμως η δημοσιογράφος δίνει και άλλες πληροφορίες στο ρεπορτάζ της. Γράφει λοιπόν, ότι τρεμάμενοι οι βουλευτές προσπαθούν να προσεγγίσουν άτομα τα οποία έχουν επαφή με τον παράνομα προφυλακισμένο Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκο που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, για να τον παρακαλέσουν να μην βγουν τα "άπλυτα" τους στην φόρα!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:



Επισημαίνουμε ότι τα περί "βαριάς δικογραφίας" και "καταγραφή με μικροκάμερες" είναι εκτιμήσεις της κας Κοραή. Αυτό που έχει σημασία είναι ξεκάθαρα το ρεπορτάζ, ότι δηλαδή και η ίδια ξέρει, όπως και όλοι οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, ότι πάρα πολλοί βουλευτές όλων των κομμάτων γνώριζαν και αντιλαμβανόντουσαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν βρει το θάρρος να το πουν δημόσια.

Υπάρχει άραγε κάποιος που φοράει παντελόνια να πει την αλήθεια; Αναμένουμε...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών