Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

Κρίνατε εξ ιδίων τα αλλότρια

Τόσα χρόνια οι μεταπολιτευτικές δυνάμεις  μεθόδευσαν ώστε η νεολαία μας, να μην έχει εθνική συνείδηση, να μην έχει εθνικά οράματα. Στην προσπάθεια αυτή χρησιμοποιήθηκαν όλα τα ανθελληνικά μέσα ώστε να χτυπηθεί η παιδεία μας. Ξενομανία, “όπως αναφέρει και ο Περικλής Γιαννόπουλος” διαστρέβλωση της εθνικής μας ιστορίας, υλικά αγαθά κ.α. Βλέπετε κύριοι βολεμένοι και παχύσαρκοι προοδευτικοί του 20ου και 21ου αιώνα είναι μόδα να ρωτάτε ένα παιδί τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου, ποιος είναι ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και να σου απαντάει  γελώντας δεν ξέρω, είναι μόδα η...... αναρχία και ο ανθελληνισμός. Για εσάς ναι είναι μόδα, είναι και τελικός  σκοπός, ένας ελληνικός λαός δίχως ιστορία, δίχως ήρωες. Ένας ελληνικός λαός made in america.
 
Όμως κύριοι φιλελεύθεροι “πατριώτες” δεν έχετε υπολογίσει ένα δίδαγμα της μεγάλης ελληνικής μας ιστορίας “οι λίγοι γράφουν ιστορία και είναι αυτοί οι οποίοι βγαίνουν νικητές” λίγοι ήταν και οι οπλαρχηγοί του 1821 που επαναστάτησαν ενάντια της οθωμανικής αυτοκρατορίας, χωρίς καμία βοήθεια ξένων δυνάμεων, λίγοι ήταν  οι 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς στην μάχη των Θερμοπυλών, λίγοι ήταν και εκείνοι οι Έλληνες του Θεμιστοκλή στην ναυμαχία της Σαλαμίνας.
 
Φυλακίσατε τον Αρχηγό μας Νίκο Μιχαλολιάκο νομίζοντας ότι θα σας διάθεση δηλώσεις μετανοίας, φυλακίσατε απλούς αγωνιστές νομίζοντας ότι θα φοβηθούν και θα προδώσουν το κίνημα μας, σκοτώσατε αθώους ανθρώπους, σπέρνοντας την τρομοκρατία. Κάνατε ένα σοβαρό λάθος όμως κρίνατε εξ ιδίων τα αλλότρια. Μα κύριοι διαφέρουμε σαν το μαύρο με το άσπρο από εσάς, δεν αγωνιζόμαστε για το προσωπικό μας συμφέρον, για την καρεκλίτσα μας. Ο αγώνας μας είναι σοβαρός και προ πάντων  ιερός. Σε αυτόν τον αγώνα δεν έχουν θέση οι δειλοί, οι προδότες και οι συμφεροντολόγοι. Αγωνιζόμαστε περί Αρετής, αγωνιζόμαστε για την σωτηρία αυτού του έθνους και γνωρίζουμε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή, ότι για να σωθεί αυτή η γη χρειάζεται αίμα, μαρτύρων και ηρώων αίμα. Oπότε κύριοι καταλάβετε επιτέλους, ούτε οι διώξεις ούτε οι θανάτοι ούτε και οι φυλακές δεν θα σταματήσουν τους εθνικιστές! 
 
Εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες είμαστε   απόγονοι εκείνων των ηρώων αγωνιστών  οι οποίοι μας δίδαξαν να αγωνιζόμαστε για την Αξιοπρέπεια μας και το ήθος μας. Εκείνοι  πότισαν την διψασμένη γη με αίμα ώστε αυτός ο τόπος σήμερα να είναι ελεύθερος, ελεύθερος αλλά πολιορκημένος. Ήρθε η σειρά μας, η φωνή του γένους δεν μας παρακαλάει, μας διατάζει να αγωνιστούμε. Εμείς οι τελευταίοι πιστοί της μεγάλης ιδέας του ελληνισμού εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πρέπει να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας διότι αυτό είναι το καθήκον μας, αυτός είναι και ο τελικός μας σκοπός.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
 

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών