Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

Νέο καρφί του Γλέζου στον Τσίπρα..."Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε"

Με τυμπανοκρουσίες ανακοινώθηκε προ ημερών η υποψηφιότητα του "Τοτέμ" της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν το επικοινωνιακό τρικ που χρησιμοποιήθηκε από την Κουμουνδούρου για να καλύψει, το φτύσιμο που έφαγε από την πριμαντόνα, "εθνικό μας γελωτοποιό", Λαζόπουλο - παρά τα συνεχή παρακάλια - αλλά και την υποτακτικότητα που επέδειξε η ηγεσία της Κουμουνδούρου στο Τουρκικό Προξενείο αποσύροντας την υποψήφιο της "ρομά" Σαμπιχά ως.... υπερεθνικίστριας!

Βέβαια μπορεί ο Γλέζος να θεωρείται, καλώς ή κακώς δε θα το κρίνουμε τώρα, βαρύ όνομα με έντονη απήχηση στην κοινωνία, ωστόσο δεν......
παύει να ισχύει πως είναι ο άνθρωπος που πάει κόντρα στη γραμμή του Τσίπρα, που υπηρετεί τα σιωνιστικά αφεντικά του.

Είναι ο άνθρωπος που δεν υποστήριξε, με την ψήφο του μάλιστα, τις διώξεις και τις φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής καθώς επίσης και τον "αντιρατσιστικό νόμο".
Είναι ο άνθρωπος που σήμερα δηλώνει ευθαρσώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "φέρθηκε επιπόλαια στη κατάρτιση των ψηφοδελτίων του", ενώ χωρίς κανένα ενδοιασμό δηλώνει πώς "είμαστε ανέτοιμοι να κυβερνήσουμε".

Όταν τα λέει όλα αυτά το "Τοτέμ" της Αριστεράς εμείς τι περισσότερο να προσθέσουμε για το συνονθύλευμα των πασόκων - αναρχικών/τρομοκρατών του Mr Alexis;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών