Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΕ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ!

Screenshot_8

Εν μέσω πρωτοφανών δηλώσεων και πολέμου φωτογραφικών ντοκουμέντων ανταγωνισμού  υποτακτικότητας και ραγιαδισμού στον Τούρκο, από μέρους στελεχών της Χούντας Σαμαρά και του ξενοκίνητου Σύριζα, ενώ δηλαδή τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιδίδονται σε πλειστηριασμό ξεπουλήματος της Θράκης στον εχθρό, η κλίκα των επίορκων, σε πολιτική και δικαστική εξουσία, αποφασίζει την παράταση της προφυλάκισης του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για άλλο ένα εξάμηνο, απόφαση-σκάνδαλο με μία μονάχα σκοπιμότητα: να καμφθεί το φρόνημα του Ελληνικού Λαού, να καμφθεί το αγωνιστικό φρόνημα των αγωνιστών της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας.
Η βρωμιά κι η ανηθικότητα του Καθεστώτος των.....
διεφθαρμένων θα συντριβεί με πάταγο πάνω στον ατσάλινο όγκο της Θελήσεώς μας:
Εμείς τον Ιούδα, θα τον κάψουμε τον Μάιο!
Κριτικάρουν και ψέγουν οι φαύλοι και διεφθαρμένοι πραίτορες της Χούντας ακόμη και το δικαίωμα στελεχών του Κινήματος να παρευρίσκονται στην Ανάσταση! Αλλά με τι να ασχοληθούν οι «έγκριτοι» και «αντικειμενικοί», οι «ανεξάρτητοι» κονδυλοφόροι; Υπάρχουν προβλήματα στην Ελλάδα; Εξαθλιώνεται και πεινά ο Λαός μας; Οι φόροι και τα χαράτσια έχουν γίνει δυσβάσταχτα; Αυξάνονται οι αυτοκτονίες με αλματώδη ρυθμό; Η δημόσια υγεία και παιδεία βρίσκονται σε επίπεδα αφρικανικών κρατών; Η δικαιοσύνη είναι δέσμια της πολιτικής εξουσίας; Οι άνεργοι αυξάνονται δίχως καμία προοπτική εύρεσης εργασίας έναντι αξιοπρεπούς αμοιβής στο μέλλον; Όχι βέβαια, διότι οι καθηγητές του ψεύδους και της διαστρέβλωσης σε κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα, προσφέρουν (με το αζημίωτο πάντοτε) διθυράμβους και τυμπανοκρουσίες δίκην ωδής στο «πλεόνασμα» της Χούντας των Σαμαροβενιζέλων.
Ανθρωπάκια ανέντιμα κι ανήθικα εξουσιάζουν το Λαό μας, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την αλαζονεία που άπαντες οι στυγνοί Τύραννοι επέδειξαν κατά το Παρελθόν. Ακούστε λοιπόν υπαλληλάκια των ξένων και προδότες του Ελληνικού Λαού:
Σας χαρίζουμε το «πλεόνασμα», απαιτούμε όσα κατακλέψατε από το Κράτος και κυρίως, θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Το αντεθνικό Καθεστώς, τα κρατικά και παρακρατικά σκυλιά του, οι δημοσιογραφικοί λακέδες και οι ψευτοδιανοούμενοι της μαρξιστικής, αντιφυσικής υποκουλτούρας, εορτάζουν απόψε διότι καθώς ισχυρίζονται «η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της». Το ερώτημα όμως, πλανάται ακόμη πάνω από τα κεφάλια των επίορκων:
Να μας πει η προϊσταμένη Πρωτοδικείου Τσάμη ενώπιον της Βουλής, τι απάντησε ο Αθανασίου, όταν του είπε πως δεν “δένει” η εγκληματική οργάνωση.
Δύσκολα ερωτήματα για τους ψευτοδημοκράτες. Η σιωπή τους, αποδεικνύει και την ενοχή, ας μην τρέφουν όμως ψευδαισθήσεις. Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε η Χρυσή Αυγή θα δοθεί! Θα δοθεί πρωτίστως από τον Ελληνικό Λαό δια της ψήφου και κατόπιν από την πραγματικά ανεξάρτητη Δικαιοσύνη του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους, το οποίο είτε το θέλουν οι εχθροί της Πατρίδος, είτε όχι, ανατέλλει!
Ανατέλλει αναπόφευκτα, διότι πέρα από μια θλιβερή μειοψηφία προσκυνημένων στους διεθνείς τοκογλύφους η οποία και συνεχώς φθίνει, υφίσταται μια ολοένα και αυξανόμενη πλειοψηφία Ελληνίδων κι Ελλήνων οι οποίοι έχουν συνειδητά κι ελεύθερα αποφασίσει να τιμωρήσουν ένα σαθρό πολιτικό σύστημα στηρίζοντας το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Με απλά λόγια, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πλέον, εκφράζει την Ψυχή του Λαού μας, την Ψυχή που παρέμεινε αναλλοίωτη μέσα στους αιώνες παρά τις εξωτερικές παλαιότερα και εσωτερικές σήμερα επιβουλές.
Οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας, χαρακτηρίζουν την ψήφο στο Κίνημά μας, ψήφο οργής και αγανάκτησης. Αποτελεί Τιμή για το Κίνημα να εκφράζει την οργή ενός περήφανου κι έτοιμου ν’ αγωνιστεί για τα δίκαιά του Λαού! Κι εμείς με τη σειρά μας, χαρακτηρίζουμε τις ψήφους στις κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου, ψήφους ρουσφετιού και οικονομικής δοσοληψίας, ψήφους εκβιασμού και πολιτικής τρομοκρατίας! Ως εκ τούτου, εμείς οι Χρυσαυγίτες μπορούμε τουλάχιστον να περηφανευόμαστε πως χαίρουμε της εμπιστοσύνης ελεύθερων συμπατριωτών μας, οι οποίοι και μας στηρίζουν για τις καθάριες ιδεολογικές και πολιτικές μας θέσεις και όχι ελέω υποσχέσεων για πρόσληψη στο δημόσιο, ή για μετεκλογικές διευκολύνσεις απέναντι στους νταβατζήδες που πλουτίζουν από το αίμα του Λαού μας!
Λέγουν οι διεφθαρμένοι και οι πραίτορές τους στον δημοσιογραφικό και ακαδημαϊκό υπόκοσμο, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα. Έχουμε διαφορετικό -ευτυχώς- κώδικα Αρχών, Αξιών, Ιδανικών: δικής τους αρχή είναι η μίζα, αξία τους η τυφλή υπακοή στους ξένους και ιδανικό ένα Κράτος-έκτρωμα, προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων.
Δική μας Αρχή είναι η Πατρίδα, Δική μας Αξία είναι η Πίστη, Δικό μας Ιδανικό είναι η Ελευθερία!
Γι’ αυτό το λόγο εκείνοι το μόνο το οποίο εξήγαγαν επί σαράντα χρόνια ήταν υποτακτικότητα και ραγιαδισμό, ενδοτισμό και ηττοπάθεια. Ενώ Εμείς αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για Τιμή, Εθνική Αξιοπρέπεια, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ανεξαρτησία.
Εκείνοι επιδιώκουν την συντήρηση ενός Καθεστώτος αντεθνικού, Καθεστώτος φοροεισπρακτικού προς όφελος όχι βεβαίως του κοινωνικού συνόλου, αλλά της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου και των διεθνών τοκογλύφων.
Εμείς αγωνιζόμαστε για την ολοκληρωτική συντριβή αυτού του μισελληνικού Καθεστώτος, ώστε να οικοδομηθεί από τα θεμέλια ένα καθάρια Εθνικό και αυθεντικά Λαϊκό Κράτος!
Αφήστε λοιπόν την κλίκα των βολεμένων που ξεπουλούν την γη και τον ιδρώτα του Λαού μας να πανηγυρίζει για το δήθεν πλεόνασμα, ικετεύοντας τους τοκογλύφους για μια δήλωση συμπάθειας και κίβδηλων συγχαρητηρίων.
Εμείς θα πανηγυρίσουμε όταν οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου θα κληθούν να επιστρέψουν τα κλεμμένα και είναι βέβαιοι πως θα τα επιστρέψουν και μάλιστα με τόκο.
Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει -κατά τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του Λαού μας- να καεί ο Ιούδας! Ο Ιούδας σήμερα, είναι η Χούντα που εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας. Και το κάψιμό του, δεν είναι άλλο από τον πολιτικό της ενταφιασμό στις επερχόμενες εκλογικές μάχες του Μαΐου.
Εκείνοι οι οποίοι θεωρούν την Χρυσή Αυγή «ακραία πολιτική επιλογή», δεν έχουν παρά να δώσουν για μια ακόμη φορά ψήφο εμπιστοσύνης στους δολοφόνους των συμπατριωτών τους. Ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους που βαθαίνουν την εξαθλίωση και την πείνα των Ελλήνων, σε εκείνους που ξεπουλούν κομμάτι-κομμάτι την γη των Προγόνων μας. Ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους που καταδικάζουν σε αργό και βασανιστικό θάνατο αφενός τους συνταξιούχους και αφετέρου τη Νεολαία μας. Ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους που γονατίζουν μπροστά στους ξένους για να εισπράξουν τα αργύρια της προδοσίας τους, βυθίζοντας έναν ολόκληρο Λαό στη δουλεία των τόκων.
Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχει και μια φωνή Εθνική, μια φωνή Λαϊκή, έτοιμη να συγκρουστεί έναντι οιουδήποτε κόστους, με δυνάμεις σκοτεινές και ύπουλες που επιδιώκουν τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Ο προφυλακισμένος μας Αρχηγός, οι βουλευτές και οι Σύντροφοί μας οι οποίοι βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι από μια ξενοκίνητη Χούντα, είναι η τρανότερη απόδειξη πως το Κίνημα δεν υποστέλλει τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης, δεν συμβιβάζεται, δεν παραδίδεται!
Ο Γεώργιος Σουρής, φαντάζει περισσότερο επίκαιρος από ποτέ
«Στρατός που δεν αιμάτωσε το ξίφος του ακόμη,
Στρατός που τον κατάντησαν να γίνει κουβερνάντα,
Στρατός που τον εμάραναν τα λείψανα κι οι δρόμοι,
τέτοιος Στρατός καλλίτερα να λείψει μια για πάντα.
Εμπρός Στρατέ των Τελετών, εμπρός Στρατέ λειψάνων,
και γλυκοφέγγει χαραυγή των Εθνικών Παιάνων».
Ένας Λαός με μακρά και περήφανη Ιστορία εκπολιτισμού των βαρβάρων και διαφύλαξης της ξεχωριστής του Ταυτότητας και των Παραδόσεών του, καλείται να μετατραπεί σε Πολιτικό Στρατό εκατομμυρίων αγωνιστών της Ελευθερίας. Ο Λαϊκός Εθνικισμός, η Ιδεολογία της Φυσικής Τάξης και της προάσπισης της Ελληνικότητος, προσφέρει στο Λαό μας μια Σημαία, ένα Κίνημα και έναν Αρχηγό, για να πορευθεί με ατσάλινη ενότητα, με εμπιστοσύνη και ασφάλεια , με σιγουριά κι ελπίδα προς το μέλλον.
Δεν έχουμε συνεπώς Συναγωνιστές άλλον τι να πράξουμε, παρά μόνον να μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος το χαρμόσυνο μήνυμα της επερχόμενης Εθνικής και Κοινωνικής Νίκης! Δεν θα βρούμε ανταπόκριση στις επαύλεις των βολεμένων, μήτε στα μέσα εξαπάτησης των εργολάβων του ψεύδους. Θα βρούμε όμως, σε πόλεις και χωριά, σε δρόμους και πλατείες, σε σχολεία και χώρους εργασίας όπου χτυπούν ακόμα ελληνικές καρδιές.
Εμπρός λοιπόν Ελληνικέ Λαέ, Στρατέ των Τελετών και των Λειψάνων, δώσε δύναμη στη Νεολαία σου, στο Λαϊκό Εθνικιστικό σου Κίνημα και βάστα σθεναρά, με Πίστη κι Αφοσίωση, μέχρι να γλυκοφέξει η Χρυσή Αυγή των Εθνικών Παιάνων!
Ούτε χιλιοστό πίσω, η Αυγή θα είναι Δική μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών