Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

Οι λαϊκές γειτονιές του Πειραιά παραμένουν γαλανόλευκες και Εθνικιστικές..Μεγαλειώδης δράση της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής στη Νίκαια και το Κερατσίνι

Μεγαλειώδης ενημερωτική δράση από εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ
Το Σάββατο 26/4 οι τοπικές Πειραιώς και Περάματος πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική πολιτική δράση με την συνδρομή συναγωνιστών από τις τοπικές Λιοσίων και Δυτικών προαστίων παρουσία του βουλευτή Β' Αθηνών και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής με....
την “Ελληνική Αυγή'' Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο.

Εκατοντάδες συναγωνιστές για περισσότερες από δύο ώρες διένειμαν χιλιάδες εφημερίδες και έντυπα του κινήματος μας καθώς και ενημερωτικό υλικό της ''Ελληνικής Αυγής'' καλύπτοντας ουσιαστικά την ευρύτερη περιοχή Νίκαιας και Κορυδαλλού μέχρι το Κερατσίνι.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κυριολεκτικά αποθεωτική γεγονός που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο λαός μας βλέπει το κίνημα μας ως την τελευταία ελπίδα ανάκαμψης και παράλληλα κάθαρσης από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Ταυτόχρονα αυτή η πολιτική μας δράση και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης των συμπατριωτών μας απέδειξαν ξανά ότι το κίνημα των Ελλήνων Eθνικιστών, η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει για τα καλά στις καρδιές του απλού κόσμου ακόμα και σε περιοχές ''πάλαι ποτέ" κάστρα των αποκομμάτων του δήθεν συνταγματικού τόξου.

Το κίνημα μας ενάντια στο ανθελληνικό σύστημα εξουσίας και τους επίορκους υποτακτικούς του συνεχίζει την πορεία του προς τον λαό μέχρι την τελική Νίκη!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών