Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

Ο Γ. Κύρτσος - υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Σαμαρά - ομολογεί: "Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο!"

Την ίδια ώρα που οικονομικά ιδρύματα και σοβαρές εφημερίδες της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου, υποστηρίζουν ότι το πανηγυριτζίδικο «πρωτογενές πλεόνασμα» είναι ένα λογιστικό τρικ του φον Αντωνάκη -με την ανοχή της τρόικας και της Κομισιόν, μέχρι την 25η Μαΐου-, προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων, έρχεται ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και τους επιβεβαιώνει απόλυτα!
Και εδώ δεν πρόκειται για τον πρώτο τυχόντα, αλλά για τον γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο Γιώργο Κύρτσο! Έγραψε, λοιπόν, ο Κύρτσος σε άρθρο του στην εφημερίδα Free Sunday, την Κυριακή 21 Απριλίου:
Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο εφόσον δεν βασίζεται στις οικονομικές και δημοσιονομικές επιδόσεις της χώρας. Προκύπτει μέσα από μία......
πολιτική συμφωνία της κυβέρνησης Σαμαρά και της τρόικας για τον τρόπο υπολογισμού της λεγόμενης «άσπρης τρύπας» των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης, των ΟΤΑ και ορισμένων ΔΕΚΟ. Η κυβέρνηση ζήτησε να υπολογιστεί η «άσπρη τρύπα» με ένα τρόπο που εγγυάται την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος το 2013 για να μπορεί να επιχειρηματολογεί υπέρ του ελληνικού success story. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η βελτίωση της δημοσιονομικής διαχείρισης είναι σε μεγάλο βαθμό θεωρητική.
Κατασκευάστηκε με την αλλαγή των κανόνων υπολογισμού της λεγόμενης «άσπρης τρύπας» και δεν έχει σχέση με τις πραγματικές δημοσιονομικές επιδόσεις που παραμένουν εξαιρετικά προβληματικές... Το ουσιαστικά ανύπαρκτο πρωτογενές πλεόνασμα αξιοποιείται από όλες τις πλευρές για να αναπτυχθεί μία ενδιαφέρουσα πολιτική μυθολογία. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης υποστηρίζει ότι τελειώνουν τα πιο δύσκολα και πως έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για χαλάρωση της οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται”.
(ΥΓ): Τα συμπεράσματα δικά σας. Και το νέο Μνημόνιο που θα φέρουν μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, πάλι… δικό σας!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών