Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

Ο αποτυχημένος πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Λιάγκας κατά της Χρυσής Αυγής

Οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, με τις οποίες δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να εκφράσει την αλήθεια για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενόχλησαν διάφορους τύπους του «συνταγματικού τόξου». Ανάμεσά τους και ο γνωστός τηλεμαϊντανός και παρουσιαστής «σοβαρής» πρωινής εκπομπής Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε επί του προκειμένου τα εξής: «Το θέμα δεν είναι η Βανδή και γιατί έφυγε, το ζήτημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος...
δεν αλλάζει τις απόψεις του και βγαίνει και λέει ότι οι χρυσαυγίτες είναι αγγελούδια. Με όλη την εκτίμηση που έχω στον καλλιτέχνη Σφακιανάκη, του λέω ότι δεν είναι αγγελούδια. Κι αν θέλει να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη να του εξηγήσω! Λυπάμαι πραγματικά. Με στενοχωρεί… Τον εκτιμώ ως καλλιτέχνη και χαίρομαι που δεν είναι με τα μεγάλα κόμματα κτλ. Μαζί του σε αυτό, αλλά δεν μπορείς να λες τους άλλους αγγελούδια. Με λυπεί, αυτό είναι για εμένα είδηση. Δηλαδή είναι άθλιοι αυτοί που μας κυβερνούν, αλλά η Χρυσή Αυγή δεν είναι αγγελούδια. Δεν μπορεί να ‘ναι φυλακή οι μισοί και να τους λέει αγγελούδια. Εδώ, μιλάμε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, μην τρελαθούμε τώρα».

Ο αποτυχημένος πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα, ο δημοσιογράφος που παρουσίαζε τηλεπαιχνίδια με ξανθιές και παρουσίαζε ειδήσεις του στυλ «ιδού το νέο εσώρουχο της Σακίρα» θυμήθηκε ότι έχει και… πολιτική άποψη. Χρησιμοποιώντας πέντε φορές (!) την λέξη «αγγελούδια» ο Λιάγκας δεν μπορεί να πει μια κουβέντα της προκοπής. Αν κρίνουμε από τα σατιρικά βιντεάκια του παρελθόντος, που τον έδειχναν «να γυμνάζει» εντατικά την άνω και κάτω γνάθο του στόματος στο… άθλημα της «μασαμπούκας», τότε όντως στην περίπτωσή του ισχύει το ρητό «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς».

Αφού, λοιπόν, παραδέχεται ότι είναι άθλιοι αυτοί που μας κυβερνούν μήπως πρέπει να συμπεριλάβει και τον εαυτό του, καθώς επί χρόνια όχι μόνο υποστήριζε το ΠΑΣΟΚ αλλά πολιτεύθηκε και μαζί του; Αν, μάλιστα, λειτουργούσαν οι νόμοι σ’ αυτή την χώρα τότε το τέως (;) κόμμα του θα βρισκόταν αντιμέτωπο με την Δικαιοσύνη, καθώς έκλινε σ’ όλες  τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης και απατεώνας. Να του θυμίσουμε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, την Siemens, την λίστα Λαγκάρντ, τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ; Τα ονόματα των Τσοχατζόπουλου, Τσουκάτου, Μαντέλη, Παπαντωνίου; Ας ηρεμήσει, λοιπόν, ο καλοφαγάς Λιάγκας, «για να μην τρελαθεί» κιόλας και αντί να εκφέρει πολιτική «άποψη» ας ασχοληθεί με τα πολύ «σοβαρά» θέματα της εκπομπής του, τα οποία άλλωστε αρμόζουν και στο επίπεδό του.

Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

  1. "Ο αποτυχημένος πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα Γιώργος Λιάγκας ... "

    Σας παρακαλώ πάρα πολύ, έχουμε ξεμείνει και από χιούμορ πλέον.
    Μπορούμε να τελειώνουμε με τον διεθνισμό, εχθές παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών