Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΟΥΣ» ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ – ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

aggouri1
Μετά την κακήν-κακώς απομάκρυνση του Φαήλου Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ (Νέας Δυστυχίας) και την απόρριψη της υποψηφιότητας του Θ. Πλεύρη, θα ήταν περίεργο να βάλει ο φον Αντωνάκης τον Βελόπουλο.
Βέβαια, ο Βελόπουλος με tweet του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολύ σκέψη και βλέποντας τις αντιδράσεις αποφάσισα να μην κατέβω στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ. Θεωρώ χρέος να τηρήσω όλα όσα πιστεύω. Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Σαμαρά αλλά η συνείδησή μου δεν μου το επιτρέπει» και διέρρευσε στα ΜΜΕ ότι κορυφαίοι παράγοντες της ΝΔ του συνέστησαν να… κρύβει λόγια. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιον ότι....
τον «έφαγε» η απότομη στροφή της νουδούλας προς τον… μεσαίο χώρο, αμέσως μετά τον… βιντεοσκοπημένο εκτροχιασμό της στη δεξιά στροφή, υπό τον Μπαλτάκο.
(ΥΓ): Γιατί δεν κατεβαίνει ο Βελόπουλος –όπως ο Θ. Πλεύρης- για… δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Αρούλη του Σπηλιωτόπουλου (ο οποίος θέλει να αποκτήσει… «φασιστικές» περγαμηνές λόγω ειδικών συνθηκών -πρωτιά Η. Κασιδιάρη); Ας μην ανησυχεί, εκεί δε θα υπάρξει πρόβλημα. Με «εντολή Σαμαρά», επιτρέπεται στους «πολύ δεξιούς» να γίνουν μέχρι δημοτικοί σύμβουλοι. Τίποτα παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών