Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

H.Ηλιακόπουλος: Έχουν καταλύσει το πολίτευμα - Δεν σέβονται την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού BINTEO

O Δρ. της Νομικής και δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη για την συνταγματική εκτροπή που συντελείται στην χώρα.

Ανέλυσε διεξοδικά όλες τις πτυχές της υπόθεσης Μπαλτάκου καθώς και τη νομική πλευρά σχετικά με τις παράνομες προφυλακίσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής επειδή παίρνουν ψήφους από το κλεπτοκρατικό τόξο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


πηγή

2 σχόλια:

  1. "Σε σοκαριστική ομολογία των κυβερνητικών προθέσεων για επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα προκειμένου να περάσουν αυτά που θέλει η τρόικα, προχώρησε σε συνέντευξή του στην έγκυρη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

    "Θα προχωρήσουμε εν ανάγκη και με την επιβολή στρατιωτικού νόμου, θα κάνουμε πραξικόπημα ("Le clientélisme arrangeait beaucoup de monde") για να επιβάλλουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες» δήλωσε με απίστευτη ειλικρίνεια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις-σοκ στην βελγική εφημερίδα του Κ.Μητσοτάκη: http://www.lalibre.be/actu/international/le-clientelisme-arrangeait-beaucoup-de-monde-526f6ee235708def0d96aedd

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών