Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Πανικός στην εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης" στην Κομοτηνή... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ή με τους "Γκρίζους Λύκους" ή με τους Εθνικιστές... Αυτές είναι οι εναλλακτικές των Ελλήνων ψηφοφόρων στις 18 Μαΐου στην Θράκη.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαΐου, η εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης", παρουσία και τριών υποψηφίων Ευρωβουλευτών, στην Κομοτηνή.

Εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Filia στην Κομοτηνή για να ενημερωθούν για τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με.....
τις ομιλίες των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών, οι οποίοι μίλησαν για τα σημαντικότερα προβλήματα που αφορούν την περιοχής τους, καθώς και τις προτάσεις τους συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής. Κατά σειρά μίλησαν:

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Νικόλαος Αζαριάδης.

Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κόνι Κρυσταλλίδου.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσουμαρέλης.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Σίμος Καραβέλας.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Δημήτριος Μιμίδης.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Κιτσόπουλος, ο οποίος στηλίτευσε την ανεπάρκεια των τοπικών αρχόντων και ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για την στροφή στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, τα μεγάλα έργα, την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου και για την προώθηση του τουρισμού.

Αμέσως μετά τον λόγο είχαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με πρώτο να παίρνει τον λόγο ο Δρ. Νομικής Ηλίας Ηλιακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στις προκλήσεις που θα έχουν μπροστά τους οι αυριανοί Ευρωβουλευτές μας, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στις πολιτικές διώξεις που υφίστανται ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Κινήματος, στην προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος με τα σενάρια για την δήθεν απαγόρευση της Χρυσής Αυγής που διαδίδει η συγκυβέρνηση του μνημονίου.


Ακολούθως τον λόγο πήρε ο επίσης υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ο Δρ. Οικονομικών του πανεπιστημίου της Ζυρίχης Γιώργος Γαλέος, ο οποίος στηλίτευσε την ανεπάρκεια των ευρωβουλευτών των άλλων κομμάτων, διότι παρά το γεγονός ότι η χώρα μας διέθετε και διαθέτει ακόμη διαπραγματευτικά χαρτιά, αυτοί ουδέποτε τα αξιοποίησαν, και απλώς ψήφιζαν σαν προδότες που είναι "Ναι, σε όλα”.


Στην συνέχεια μίλησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, αναφερόμενος στις πρόσφατες άρσεις βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών του Κινήματός μας από τα συνεταιράκια του «συνταγματικού τόξου», καθώς και στον πανικό που βρίσκεται η συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά μπροστά στην εκλογική συντριβή που θα έρθεις στις 18 και 25 Μαΐου.


Αμέσως μετά σειρά είχε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος με τον καταιγιστικό του λόγο ξεσήκωσε το κοινό, δηλώνοντας την γρανιτένια πίστη στις Ιδέες του Εθνικισμού, το αλύγιστο πνεύμα των Ελλήνων Εθνικιστών, των οποίων το φρόνημα δεν μπορούν να κάμψουν ούτε οι παράνομες πολιτικές διώξεις ούτε οι σφαίρες των τρομοκρατών.

Επόμενος ομιλητής ήταν το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος με αφορμή τις προσωπικότητες που πλαισιώνουν το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής ειρωνεύτηκε τα παπαγαλάκια του συστήματος που θέλουν τους Χρυσαυγίτες αμόρφωτους. Με τον χειμαρρώδη λόγο του καταφέρθηκε εναντίον των σκευωρών και των διεφθαρμένων που τελικά θα αποτύχουν να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή εκτός εκλογών και έστειλε το μήνυμα της Νίκης των Εθνικιστών στις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.


Τέλος, τον λόγο είχε ο βουλευτής και επίσης μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στον ανθελληνικό ρόλο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, καθώς και στους ντόπιους πολιτικάντηδες των κατεστημένων κομμάτων και συνδυασμών όλου του πολιτικού φάσματος, οι οποίοι πουλάνε την πατρίδα στους πράκτορες της τουρκίας για μερικά ψηφαλάκια προκειμένου να εκλεγούν.

Παρουσίασε οπτικοακουστικό υλικό από δράσεις της Χρυσής Αυγής που εναντιώνεται στην τουρκοποιήση της περιφέρειας μας, και με αυτόν τρόπο ο συνδυασμός μας που στηρίζεται από την Χρυσή Αυγή παρουσιάζει έργο στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια όπως όλοι οι άλλοι δήθεν “ανεξάρτητοι συνδυασμοί” που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών