Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014

8.30 ΠΡΩΪ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ – ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

1385904_223392181159572_985792938_n
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Tην Τετάρτη ο Αρχηγός και ο Χ.Παππάς και Ι. Λαγός θα βρίσκονται στην Βουλή, όπου ζητείται εκ νέου (!!!) η άρση της ασυλίας τους, σε μια ιστορική, όπως αποδεικνύεται, ομιλία.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ… Από όσο θυμάμαι και από τις λιγοστές γνώσεις μου, ποτέ άλλοτε, σε καμιά περίοδο, σε καμιά ιστορική εποχή της ανθρωπότητας, ΑΘΩΟΙ άνθρωποι, εν ενεργεία βουλευτές του κοινοβουλίου σε περίοδο δημοκρατίας (το “δ” μικρό, κούτσικο) δεν έχουν διασυρθεί τόσο. Ποτέ άλλοτε, σε καμία ευνομούμενη κοινωνία δεν (προ)φυλακίστηκαν μαζικά άνθρωποι για τις ιδέες τους. Στην Πατρίδα μας, την χώρα που....
αξίζει να ζεις, οι Εθνικιστές επί 8μήνου ζουν και αναπνέουν τον αέρα της Λευτεριάς μέσα από τα ολοζώντανα κείμενά τους και τις δικές μας δράσεις, όσο εμείς μετράμε “ψηφαλάκια” για να δούμε αν είμαστε σε εκλόγιμη θέση, λες και έχει σημασία… Την Τετάρτη όμως τα “όνειρα” κάποιων τελειώνουν, όπως θα τελειώσουν και τα ψέματά τους.
Στις 8.30 το πρωί της Τετάρτης, η συμμετοχή μας στην συγκέντρωση των Ελλήνων που αγωνίζονται για δίκαιο και Λευτεριά, θα δείξει αν μέσα μας έχουμε άντερα ή σκοινιά. Αν επιλέξαμε να βρισκόμαστε κρυμμένοι στο κοπάδι και στο σκοτάδι ή αν ζούμε και ανασαίνουμε Λεύτεροι… Στις 8.30 – Στο Σύνταγμα – Πουθενά αλλού – Ποτέ άλλοτε!
Να έχετε μαζί σας ΜΟΝΟ την Ελληνική και Ελεύθερη καρδιά σας… Ίσως και το μπλουζάκι που μας έφερε στην κορυφή… Αυτό το μαύρο, το απλό μακό, με τον Μαίανδρο και την στάμπα πίσω, με τα άσπρα γράμματα: XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο Αρχηγός της και ο Μαίανδρος – Ο Μαίανδρος και ο Αρχηγός της….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών