Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014

Οι πράκτορες, οι χρήσιμοι ηλίθιοι και ο Δούρειος Ίππος του Ελληνισμού


Οι πράκτορες, οι χρήσιμοι ηλίθιοι και ο Δούρειος Ίππος του Ελληνισμού

Μετά τα σαρωτικά αποτελέσματα του Εθνικιστικού κινήματος σε Κύπρο και Μητροπολιτική Ελλάδα πρέπει να προβληματιστούμε και για τα αρνητικά του εκλογικού αποτελέσματος. Και αυτό δεν είναι μόνο η στήριξη των μνημονιακών δυνάμεων από μεγάλη μερίδα του λαού αλλά κυρίως η ταυτόχρονη κάθοδος τουρκικών κομμάτων και στα δύο κράτη.
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως σε μια δεινή, για τον Ελληνισμό, περίοδο κατήλθαν αυτόνομα, και όχι μόνο με τις ευλογίες ελλαδικών κομμάτων όπως άλλες φορές, τούρκικοι πολιτικοί σχηματισμοί στις ευρωεκλογές.
Κόμμα ισότητας ειρήνης και φιλίας και Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου ζήτησαν για πρώτη φορά τις ψήφους όχι μόνο των Τούρκων αλλά και Ελλήνων. Μάλιστα πριν .....
λίγο καιρό ο ψευτομούφτης στην Θράκη καλούσε τους Τούρκους να μην ψηφίζουν τους «Γκιαούρηδες» αλλά να δώσουν την ψήφο τους σε Τούρκο, ακόμα και αν είναι ο χειρότερος άνθρωπος.
Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος εξειδικευμένες γνώσεις στις πολιτικές επιστήμες και στην ιστορία για να κατανοήσει πως αυτά τα κόμματα θα λειτουργήσουν ως Πέμπτη φάλαγγα για τα δύο Ελληνικά κράτη με σκοπό να τα αποδιοργανώσουν, να τα αποδημήσουν και εν τέλει να τα τουρκοποιήσουν.
Ο όρος Κοσοβοποίηση είναι όσο άλλοτε επίκαιρος αφού ο κίνδυνος για διεξαγωγή ενός παράνομου δημοψηφίσματος, με τις ευλογίες της Άγκυρας φυσικά, αλλά και η δημογραφική αλλοίωση προς όφελος της μειονότητας είναι υπαρκτός.
Στην Μεγαλόνησο παράλληλα με το καθαρά τουρκικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου ιδρύθηκε ακόμα ένα κόμμα από τους γνωστούς έμμισθους χρήσιμους ηλίθιους της «επαναπροσέγγισης». Η «Δικοινοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συνεργασία – ΔΡΑΣΥ -  EYLEM». Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός ότι τα ορφανά του Μαρξ που πλαισιώνουν το ευρωψηφοδέλτιο του συγκεκριμένου κόμματος έχουν δουλέψει σε ΜΜΕ στις ΗΠΑ, σε ΜΚΟ, στον ΟΗΕ και σε διάφορους άλλους ευαγείς οργανισμούς που προασπίζονται τα συμφέροντα του Ελληνισμού!
Πολλές φορές ο εχθρός χρησιμοποιεί παραπέτασμα καπνού για να μας αιφνιδιάσει ή φορά διακριτικά άλλου στρατού για να μας εξαπατήσει. Έτσι και τα συγκεκριμένα κόμματα επικαλούνται ισότητα, ελευθερία τα ανθρώπινα δικαιώματα και χρησιμοποιούν διάφορα εύηχα συνθήματα για να παραλλάξουν τις αληθινές τους προθέσεις.
Ας μην ξεχνάμε πως το Κομιτάτο Ένωσης και Προόδου των Νεότουρκων είχε για σύνθημα το τρίπτυχο Ελευθερία – Ισότητα – Δικαιοσύνη και είχε καταφέρει να αποσπάσει τις ψήφους Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων και Ασσύριων με ρητορική παρόμοια με των προαναφερθέντων κομμάτων. Όταν απέκτησε την απαραίτητη δύναμη που του προσέφεραν οι ψήφοι των μειονοτήτων προχώρησε στα πιο ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατά της Πατρίδας μας.
Ανδρέας Γιαλλουρίδης
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών