Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014

Huffington Post: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Με χλεύη απαντά η Huffington Post στην γελοιότητα των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, η οποία εκδηλώθηκε με διθυράμβους μετά τις ευρωεκλογές. Αιτία το γεγονός ότι άπαντες πανηγύριζαν πως κέρδισαν, υποχρεώνοντας την εφημερίδα να χαρακτηρίσει την κωμικοτραγική τούτη κατάσταση ως «ελληνικό παράδοξο των ευρωεκλογών».

Ο αρθρογράφος επεξηγεί για ποιο λόγο εκείνοι οι οποίοι πανηγυρίζουν, κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό. Η ΝΔ βρίσκεται 4 μονάδες πίσω από το Σύριζα, χάνοντας σημαντικό μέρος της εκλογικής της επιρροής. Ο Σύριζα απέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, γεγονός το οποίο αποδείχτηκε περίτρανα κυρίως στις περιφερειακές εκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ παρά την πονηρή μετάλλαξή του σε Ελιά, πήρε το χαμηλότερο ποσοστό στην ιστορία του στις ευρωεκλογές, αν και ο Βενιζέλος θριαμβολογεί επειδή το τελικό αποτέλεσμα του κόμματος βρίσκεται στο 8% και όχι στο 4% που του έδιναν οι δημοσκοπήσεις! Παρομοίως, το ΚΚΕ δείχνει πάντοτε ευτυχισμένο καθώς κρατήθηκε στο αδύναμο 6%. Οι ΑΝΕΛ τέλος, στα δεξιά της ΝΔ, αποδεκατίστηκαν.

Η εφημερίδα παραδέχεται πως ο πραγματικός νικητής των εκλογών του Μαΐου του 2014 είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Επισημαίνει εύστοχα:...
«Η Χρυσή Αυγή ανέβηκε στην τρίτη θέση με 9,4% στέλνοντας 3 ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες και ένα μήνυμα: Ήρθαμε για να μείνουμε»!

Αυτό που τονίζουν με έμφαση οι δημοσιογράφοι του εξωτερικού, την εκλογική Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επιχειρούν να αποσιωπήσουν ή να αποκρύψουν τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης, εκτελώντας φυσικά, τις εντολές του Μεγάρου Μαξίμου. Η αλήθεια όμως γράφτηκε ορθώς από την Huffington Post:

Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών