Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 03, 2014

Κόμμα συνταξιούχων η ΝΔ, κόμμα βολεμένων κρατικοδίαιτων ο Σύριζα



Ενώ η καθεστωτική προπαγάνδα αναλώθηκε στην στοχοποίηση των ενστόλων, στρατιωτικών και αστυνομικών, ως κατ' εξοχήν ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η επεξεργασία των στοιχείων τα οποία αντλήθηκαν από τα exit polls των εταιρειών δημοσκοπήσεων έρχεται να γκρεμίσει μύθους και κυρίως να δώσει τα χαρακτηριστικά της δεξαμενής των ψηφοφόρων των κομμάτων.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει, η πάγια τακτική των στρατευμένων δημοσιογράφων στα κανάλια της διαπλοκής και στις κιτρινοφυλλάδες του μίσους περί αμόρφωτων που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, καταρρέει παταγωδώς! Κι αυτό διότι .....
καθώς αποδεικνύουν τα στοιχεία των δημοσκοπικών εταιρειών, η κύρια δεξαμενή ψηφοφόρων της ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης ΝΔ, είναι οι απόφοιτοι δημοτικού και οι συνταξιούχοι.
Συνεπώς, το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο για το οποίο οι καθηγητές του ψεύδους κατηγορούσαν απαξιωτικά τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, όπου και βρίσκει ανταπόκριση η βρώμικη, εργολαβική, μαύρη προπαγάνδα των καναλιών και των εφημερίδων.
Η ίδια έρευνα, καταδεικνύει πως η κύρια πηγή ψηφοφόρων του Σύριζα (το ½ αυτών σημειώνουν τα στοιχεία) είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι! Λίγο δύσκολο επομένως να ευαγγελίζονται την «επανάσταση» οι βολεμένοι των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ (αλλά και ΝΔ), καθώς το υποτιθέμενο εξαθλιωμένο προλεταριάτο έχει δώσει τη θέση του στους μέσο και μεγαλοαστούς με τις υψηλές καταθέσεις και την εξασφαλισμένη και εγγυημένη θέση εργασίας. Διόλου τυχαία κατά συνέπεια, η πλειοψηφία των συνδικαλιστών του δημοσίου, βρήκε την πολιτική της στέγη στο Σύριζα ούτως ώστε να διαφυλαχθούν τα προκλητικά προνόμια τα οποία απολάμβανε επί δεκαετίες, εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ και της ψοφοδεξιάς.
Στην αντίπερα όχθη, οι εταιρείες οι οποίες διενήργησαν τις έρευνες επισημαίνουν πως οι κυριότερες πηγές ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι και βιώνουν με τον χειρότερο τρόπο το τέλμα στο οποίο έχει οδηγήσει την οικονομία η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Οι ανωτέρω κατηγορίες ψηφοφόρων είναι αδύνατο πλέον να εξαπατηθούν από την προπαγάνδα των απατεώνων της «ενημέρωσης», διότι διακρίνουν στην καθημερινότητα την «ανάπτυξη» την οποία οι ινστρούχτορες του ψεύδους διακηρύσσουν πως πέτυχε ο Σαμαράς και η κλίκα του.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΤΕ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 'ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ Ν' ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΩΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών