Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 08, 2014

Παραλήρημα από τα διαδικτυακά παπαγαλάκια του Σαμαρά (Antinews) κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής...

agaph-moy-syrriknwsa-th-deksia 
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πονάει πολύ το σύστημα που η ψοφοδεξία διαλύεται λόγω της ανόδου της πατριωτικής Δύναμης που λέγεται Χρυσή Αυγή.

Συνεχίζει επί καθημερινής βάσεως τα παραληρηματικά του κείμενα, διανθισμένα με μπόλικες ύβρεις και προσβλητικές εκφράσεις, κατά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, το διαδικτυακό όργανο του φον Αντωνάκη (το διαβόητο antinews). Παραδεχόμενο πλέον, ότι πρόκειται για συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους, που ξέρουν πολύ καλά τι ψηφίζουν (άρα οι προερχόμενοι από την ΝΔ -Νέα Δυστυχία- δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο μαντρί ούτε με σφαίρες!). Σας παραθέτουμε μεγάλο μέρος του νέου παραληρήματος, για να δείτε τη λύσσα τους και να το… ευχαριστηθείτε:

«Να τελειώνουμε με το παραμύθι των «παραπλανηθέντων» ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής
Πρέπει κάποια στιγμή να.....
τελειώνουμε με το παραμυθάκι των «παραπλανηθέντων» ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Αν η πρώτη φορά ήταν μια.. εμπειρία, η δεύτερη μια δοκιμασία της αντοχής, η τρίτη είναι μια συνειδητή επιλογή. Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες ψήφισαν ένα κόμμα που εμφορείται από εγκληματική διάθεση. Μισό εκατομμύριο πολίτες στηρίζουν μια … ηγετική ομάδα που σκούζει από το πρωί ως το βράδυ και το παίζουν θύματα, πατριώτες και πολέμιοι του συστήματος. Αλλά δεν είναι τίποτε παραπάνω από ναζιστές, χουντικούς, ακροδεξιούς και τυχοδιώκτες του κοινού ποινικού δικαίου. Ανόητοι στρατόκαβλοι, ημιμαθείς φασίστες που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την δολοφονία από ένα απλό χαστούκι.
Αυτούς λοιπόν στηρίζουν οι 500.000 και πλέον ψηφοφόροι, σ’ αυτούς δίνουν δύναμη να συνεχίσουν το απάνθρωπο έργο τους. Οι δήθεν «παραπλανηθέντες» ψηφοφόροι δεν δικαιούνται να μην ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν και ποιους ψηφίζουν.
Και σε άλλες χώρες υπάρχουν δεξιά κόμματα που έχασαν τον προσανατολισμό τους και πήραν σκληρά αντιλαϊκά μέτρα. Αλλά δεν ακούμε στη Βουλή τους «σκάσε ρε» κι έξω από αυτή ναζιστικά εμβατήρια. Ας αφήσουμε λοιπόν τις θεωρίες περί «παραπλανηθέντων».
Το λάθος της ΝΔ ήταν ότι στην αρχή θεώρησε ότι η άνοδος της ΧΑ ήταν πρόσκαιρο φαινόμενο. Και ότι οι ψηφοφόροι της ήταν απλώς κάτι πιο δεξιό και …άγριο από τον Καρατζαφέρη και τον Καμμένο και με τον καιρό θα επέστρεφαν ξανά στο …μαντρί. Δεν κατάλαβαν δηλαδή ότι χρειαζόταν συστηματική ιδεολογική και πολιτική δουλειά για να πείσουν τους «παραπλανηθέντες». Και κυρίως μια φιλολαϊκή οικονομική πολιτική. Θα μου πείτε βεβαίως και να το καταλάβαιναν ποιο κόμμα και ποια στελέχη θα έφερναν σε πέρας αυτό το τεράστιο έργο;
Έτσι η ΧΑ συνέχιζε να αυξάνεται, οι δημοσκοπήσεις να τις δίνουν μεγάλα ποσοστά και η ΝΔ να αιφνιδιάζεται συνεχώς και να αντιδρά σπασμωδικά, όπως στην περίπτωση της δολοφονίας του Φύσσα.
Να το πούμε μια και καλή. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα άλλα λαϊκιστικά κόμματα που υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Ο Μιχαλολιάκος και το σινάφι τους δεν είναι ο Ν. Φάρατζ, η Μαρίν Λεπέν, οι Ολλανδοί εθνικιστές ή η Λέγκα του Βορρά στην Ιταλία. Αυτοί μπορεί να είναι ακροδεξιοί αλλά έχουν αποκηρύξει τον ναζισμό. Και σίγουρα δεν έχουν οργανωμένους στρατούς έτοιμους να χτυπήσουν, να κυνηγήσουν κι αν χρειαστεί να σκοτώσουν. Η Χρυσή Αυγή έχει οργανωμένους στρατούς, μιλιτιαριστική πρακτική, ετοιμοπόλεμους, εκπαιδευμένους στα όπλα, τυφλωμένους από ανόητες ιδεοληψίες. Είναι φανατικοί και γι’ αυτό είναι επικίνδυνοι. Και να το ξεκαθαρίσουμε και πάλι. Αν υπάρχουν φανατικοί της άκρας αριστεράς να τους κυνηγήσουμε και να τους ξεσκίσουμε. Μαζιώτηδες, Ξηρούς, Σακκάδες και ό,τι άλλο υπάρχει. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας οδηγεί στο να στηρίζουμε εγκληματίες της άλλης πλευράς που προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος και τη δημοκρατία με την παρουσία τους.
Αν θέλετε κύριοι ψηφοφόροι να τιμωρήσετε το σύστημα γιατί δεν… τιμωρεί τους επίορκους, τα λαμόγια, τους πολιτικούς κ.λπ. κάντε το αλλιώς. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ψηφίζοντας συνεχόμενα Χρυσή Αυγή απλά θα έχετε κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας. Η χώρα των ηρώων, των δημοκρατών, των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από κάθε πολιτική πλευρά, των αντιχουντικών που βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν, των πολιτικών σαν τον Κ. Καραμανλή που έβαλαν την Ελλάδα στην Ευρώπη, δεν ανέχεται ναζιστές στις τάξεις της. Δεν ανέχεται δολοφόνους και βιαστές της ελληνικής δημοκρατίας».

(ΥΓ) 1: Θα κυνηγήσουν και θα… ξεσκίσουν τους Μαζιώτηδες, τους Ξηρούς και τους Σακκάδες, λένε τα παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη. Κανένα… καλτσόν, μπορεί να ξεσκίσουνε. Όχι όμως τους ακροαριστερούς ληστοτρομοκράτες. Αυτούς ξέρουν μόνο να τους βγάζουν έξω λόγω παρέλευσης του… 18μήνου (Μαζιώτης), με… άδεια (Ξηρός) και με… περιοριστικούς όρους (Σακκάς). Αλλού, λοιπόν, τα παραμύθια τους!
(ΥΓ) 2: Τι εννοούν όταν λένε πως η νουδούλα τους  «αιφνιδιάζεται και αντιδρά σπασμωδικά, όπως στην περίπτωση της δολοφονίας Φύσσα»; Αργά το κατάλαβαν ότι οι πρακτικές Βορίδη, Δένδια, Αθανασίου τους γύρισαν μπούμερανγκ και θα υποστούν τις συνέπειες των εγκλημάτων τους κατά της δημοκρατίας, μέχρι το (πικρό…) τέλος!
(ΥΓ) 3: Τελικά, δεν καταλάβαμε: αφού δεν υπάρχουν παραπλανημένοι, τότε προς τι το… κήρυγμα; Έτσι για να βγάζουν το… άχτι τους;
(ΥΓ) 4: Ρε σεις, μήπως αυτά τα… τρελά παραληρήματα δεν τα γράφουν παπαγαλάκια, αλλά  ο ίδιος ο φον Τρελαντωνάκης;
(ΥΓ) 5: Οι ύβρεις επιστρέφονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών