Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 08, 2014

Σιωνιστές και ισλαμιστές συμμαχούν για την άλωση της Ευρώπης από τους λαθρομετανάστες

Σιωνιστές και ισλαμιστές συμμαχούν για την άλωση της Ευρώπης από τους λαθρομετανάστες
Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ευρωπαίοι ηγέτες και πολιτικοί που προωθούν τις πολιτικές μετανάστευσης και πολυπολιτισμικότητας βρίσκονται υπό την εύνοια και ποικιλόμορφη εξάρτηση των απανταχού ιουδαϊκών οργανώσεων. Οι γονυκλισίες των Σαμαρά-Βενιζέλου στο ιουδαϊκό λόμπι είναι χαρακτηριστικές. Επίσης δεν είναι μυστικό  ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα και Ουγγαρία ήταν για τους Ιουδαίους άκρως απογοητευτικά, κυρίως λόγω των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ουγγρικού κόμματος Jobbik.
Αναφέρει προς τούτο η Jerusalem Post ότι «η επιτυχία των ακροδεξιών κομμάτων ανησυχεί τους Ιουδαίους της Ευρώπης», ενώ το γνωστό και μη εξαιρετέο American Jewish Committee (AJC) καταγγέλλει το γεγονός ότι το ουγγρικό κόμμα Jobbik είναι πλέον το.......
δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα αυτής της χώρας. Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναφέρει το AJC ότι το κόμμα του οποίου οι ηγέτες είναι φυλακισμένοι κατάφερε να εκλέξει 3 ευρωβουλευτές. Ο ιουδαίος Daniel Schwammenthal, διευθυντής του Transatlantic Institute of the AJC, δήλωσε ότι «μένει να δούμε πως αυτά τα κόμματα θα είναι σε θέση να επηρεάσουν την ευρωπαϊκή πολιτική, αλλά η παρουσία τους δίδει σε αυτά την δυνατότητα να διαδίδουν το χυδαίο μίσος τους»…
Στις δηλώσεις και τοποθετήσεις, που αποσπασματικά αναφέραμε, δεν συναντάμε ουδεμία αναφορά για την πραγματική κατάσταση στην Ευρώπη, για τα προβλήματα που έχει αυτή η ήπειρος ιδιαίτερα με την λαθρομετανάστευση, δεν γίνεται έστω μια επιφανειακή ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Ελλάδα και Ουγγαρία, για τις οποίες χώρες όμως εκδηλώνουν την ανησυχία τους σχετικά με την άνοδο των ποσοστών των εθνικιστικών κομμάτων. Αυτό έχει βέβαια βαθύτερα αίτια που θα γίνουν κατανοητά κατωτέρω.
Η μόνιμη επωδός των ιουδαϊκών οργανώσεων, όπως π.χ. το AJC, είναι η σύνδεση των εθνικιστικών κομμάτων της σημερινής Ευρώπης με το «ολοκαύτωμα» και τον «ναζισμό» της περιόδου 1935-1945. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Βενιαμίν Αλμπάλας, επικεφαλή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδας, ότι «τα αποτελέσματα των εκλογών απεικονίζουν την περίοδο του ολοκαυτώματος και του αντισημιτισμού στην Ευρώπη. Ο ρατσισμός και ο αντισημιτισμός εμφανίστηκαν και πάλι στη Ευρώπη»… Τέτοιου ύφους και είδους τοποθετήσεις χαροποιούν βέβαια τα μέγιστα τους λαθρομετανάστες και γίνονται για να προετοιμάσουν και να επωάσουν το έδαφος μιας συνεργασίας Ιουδαίων και Μουσουλμάνων στην Ευρώπη, όπως ακριβώς έγινε και στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια. Ας γίνουμε πιο αναλυτικοί.
Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές η Ένωση Ευρωπαίων Μουσουλμάνων και Ιουδαίων Ηγετών GEMJL (Gathering of European Muslim and Jewish Leaders), μιας διαθρησκευτικής ομάδας που συνδέεται άμεσα με το Αμερικανικό Ίδρυμα για την Εθνοτική Κατανόηση (American Foundation for Ethnic Understanding), δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία στην καταπολέμηση της ισλαμοφοβίας, του αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας και στην αποτροπή της υλοποίησης των στόχων των εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης. Μια πρώτη πρωτοβουλία αυτής της συνεργασίας Μουσουλμάνων και Ιουδαίων θα είναι η προώθηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ατζέντας που θα δίνει στις θρησκευτικές μειονότητες της Ευρώπης, δηλαδή ουσιαστικά στους ισλαμιστές, τα ίδια δικαιώματα θρησκευτικής έκφρασης με αυτά των χριστιανών, που είναι βέβαια η πολύ μεγάλη πλειοψηφία.
Ο ανώτατος μουσουλμάνος ιερωμένος της Γαλλίας Αχμέντ Μικτάρ, επιφανές μέλος της GEMJL, αναφερόμενος σε αυτή την πρωτοβουλία υπερθεμάτισε, δηλώνοντας ότι Μουσουλμάνοι και Ιουδαίοι πρέπει να συνεργαστούν στενά στην Ευρώπη, και σε επίπεδο βάσης αλλά και σε επίπεδο ηγετών. Επίσης τόνισε ότι οι κοινότητες μουσουλμάνων και ιουδαίων δεν έχουν την πολυτέλεια να στέκονται χώρια.
Οι Ιουδαίοι έχουν μακρά ιστορία με την μετανάστευση και την πολιτισμική κουλτούρα της Ευρώπης. Όπως και στις ΗΠΑ έτσι και στην Ευρώπη είναι υπέρ της μετανάστευσης ομάδων που αλλοιώνουν την κουλτούρα των γηγενών πληθυσμών. Θεωρούν τους μετανάστες, κυρίως τους ισλαμιστές, ως συμμάχους τους κατά των εθνικιστικών κινημάτων και των αυτοχθόνων λαών. Οι πολιτικές της πολυπολιτισμικότητας που προασπίζονται και προπαγανδίζουν οι ιουδαϊκές οργανώσεις, σε συνεργασία πλέον με μουσουλμανικές οργανώσεις, έχουν ως σκοπό και θα έχουν ως συνέπεια τον θάνατο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Τα πρώτα σημάδια είναι ήδη ορατά. Αυτή είναι και η αιτία που πολεμούν τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα, ως τα μόνα που μπορούν να αποτρέψουν την διείσδυση των λαθρομεταναστών και την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ευρώπης προς όφελος του διεθνούς Σιωνισμού. Αυτή είναι και μια από τις αιτίες της λυσσαλέας προπαγάνδας και επίθεσης των Σιωνιστών εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν φοβόμαστε το χυδαίο μίσος των ρατσιστών Ιουδαίων εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί έως ότου φύγει και ο τελευταίος λαθρομετανάστης από την πατρίδα μας.
Γ. Λιναρδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών