Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 08, 2014

ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΣΧΟΣ ΓΙΑΤΙ «ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Απογοητευμένοι οι καθεστωτικοί παπαγάλοι που η εθνομηδενιστική και μαρξιστική προπαγάνδα τόσων δεκαετιών δεν πιάνει στους Έλληνες.

Πολύ κουβέντα γίνεται εσχάτως, για το αν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι συνειδητοί ή… «παραπλανημένοι», «οργισμένοι» κ.τ.λ. Ο γνωστός καθεστωτικός δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης, δίνει τη δική του εξήγηση, υποστηρίζοντας ότι πολλές από τις ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι κοινός τόπος στην Ελλάδα (παρά την αριστερή ιδεολογική –και όχι μόνον- τρομοκρατία…). Ιδού:

«Αν οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής μέτρησαν επτά στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εμφορούνται από ακροδεξιές απόψεις, τότε μάλλον έχουν κακή πληροφόρηση. Οι άνθρωποι που πιστεύουν τις ίδιες ανοησίες με αυτούς, περί αίματος και τιμής, είναι πολύ περισσότεροι. Δεν περιορίζονται στη Νέα Δημοκρατία και απ’ ό,τι έδειξε η σύντομη περιπέτεια του νόμου για την ιθαγένεια δεν περιορίζονται καν στο πολιτικό σύστημα. Οι αντιλήψεις περί «αίματος» υπάρχουν ακόμη και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η πλειοψηφία του οποίου το 2013 εξέδωσε μια άξια του 19ου αιώνα απόφαση.

Δυστυχώς, για τη χώρα, πολλές από τις αντιλήψεις της Χρυσής Αυγής είναι κοινός τόπος. Πιστοποιείται και από το γεγονός ότι τα επίπεδα...
αντισημιτισμού στην Ελλάδα απέχουν πολύ από την Ευρωπαϊκή Ενωση και κινούνται στα επίπεδα του αραβικού κόσμου και ακόμη παραπέρα. Στην έρευνα της Anti-Defamation League η Ελλάδα εμφανίζεται ως η πιο αντισημιτική χώρα στην Ευρώπη, με ποσοστό 69%, ενώ η Σουηδία εμφανίζει το χαμηλότερο ποσοστό με μόλις το 4%. Στον υπόλοιπο κόσμο τα ποσοστά είναι: 19% στην αμερικανική ήπειρο, 24% στη Δυτική Ευρώπη, 34% στην Ανατολική Ευρώπη, 22% στην Ασία, 14% στην Ωκεανία, 23% στην Υποσαχάρια Αφρική!».
 
Οπότε, δύο είναι οι λύσεις για να μην… πάσχει ο Πάσχος και οι όμοιοί του:

1ον) Να αλλάξουν το… λαό και 2ον) Να αλλάξουν… χώρα. Διαλέγουν και παίρνουν!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών