Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 08, 2014

Ο ΜΕΓΑΣ… ΕΠΙΒΗΤΩΡ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ… ΚΑΡΟΤΟΥ

tatsopoulos

Η σημερινή εικόνα του κοινοβουλίου αποτελεί ντροπή για την χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία. Στα έδρανα του, συνωστίζεται ένας αχταρμάς διεφθαρμένων, λαμογιών,  μιζαδόρων, κλεφτών, κίναιδων και απατεώνων. Η παρουσία αυτών των “εκλεκτών” προσωπικοτήτων μολύνει από μόνη της το θαυμάσιο αυτό νεοκλασικό κτίριο των Αθηνών, το οποίο έχει μετατραπεί από ναός της Δημοκρατίας και θεματοφύλακας του πολιτεύματος, σε άντρο της διαφθοράς και της ακολασίας. Εκατοντάδες ανίκανα και άβουλα ανθρωπάκια -πολλοί από τους οποίους είναι εξαρτημένοι από ουσίες και ψυχοφάρμακα-, “κοσμούν” με την παρουσία τους τα έδρανα, άλλοτε ροχαλίζοντας, άλλοτε.....
βλέποντας πορνοταινίες στα κινητά τους και άλλοτε ψηφίζοντας τα απεχθέστατα μνημόνια, που έχουν καταδικάσει στην φτώχεια και στην εξαθλίωση εκατομμύρια Έλληνες.
Ένα από τα πιο προβεβλημένα τέκνα των πορνοκάναλων του Μπόμπολα και των λοιπών νταβατζήδων είναι και ο γνωστός κλόουν του κοινοβουλίου, ο αποκαλούμενος και “μέγας επιβήτορας της Αθήνας”, αφού κατά δήλωση του έχει συνευρεθεί ερωτικά με τα μισά θηλυκά της πόλης, Π. Τατσόπουλος. Ο προβληματικός χαρακτήρας του συγκεκριμένου “κυρίου” είναι γνωστός στο πανελλήνιο. Η διαταραγμένη προσωπικότητα του επίσης, είναι εμφανέστατη. Τα ψυχολογικά του προβλήματα, όπως και τα χιλιάδες κόμπλεξ του, είναι ευδιάκριτα. Η όψη του προσώπου του και μόνο, προκαλεί αηδία, απέχθεια και σιχασιά. Η δυσωδία των απόψεων και του μυαλού του είναι ανυπόφορη.
Δεν θα άξιζε να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτόν τον “παρτάκια” του Κολωνακίου και των Βορείων Προαστίων. Δεν χρειάζεται να σπαταλάμε τον πολύτιμο χρόνο μας για άτομα άρρωστα, ανίκανα, άχρηστα, μιαρά και άθλια όπως αυτός. Υπάρχουν πολλοί και καλοί ψυχίατροι για να το κάνουν. Από τη στιγμή όμως που ο εμπαθέστατος αυτός γελωτοποιός έπιασε στο ρυπαρό του στόμα τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και τους δύο δολοφονηθέντες Συναγωνιστές μας τότε του οφείλουμε μια απάντηση: 
Λεβεντομαλάκες Τατσόπουλε, να αναζητήσεις στους δικούς σου ψηφοφόρους, εκεί υπάρχουν άφθονοι από αυτούς. 
Τα καθάρματα και οι τραμπούκοι που λες, είναι συστατικό της δικής σου ψευτο-αριστεράς της μπουρζουαζίας και της χλιδής.
Δολοφόνους και μπράβους ας αναζητήσεις στο πρώην κομματικό σου μαντρί, εκεί θα βρεις πολλούς τρόφιμους παράνομων καταλήψεων που είναι σεσημασμένοι και καταδικασμένοι για την έκνομη και εγκληματική τους δράση.
Η Χρυσή Αυγή,  Πετρούλη, δεν θυματοποιείται, η Χρυσή Αυγή αποδεδειγμένα είναι το θύμα. Δεκάδες Συναγωνιστών μας βρίσκονται όμηροι του καθεστώτος στα κελιά της Τιμής. 
Δύο Συναγωνιστές μας δολοφονήθηκαν από το παρακράτος. Καμία αντίδραση, καμία σύλληψη, η υπόθεση μπήκε ήδη στο αρχείο.
Δεκάδες Συναγωνιστών μας δέχονται σχεδόν καθημερινά δολοφονικές επιθέσεις από τα κόκκινα μαντρόσκυλα του συστήματος, τους “κοινωνικούς αγωνιστές” της αμερικανοσιωνιστικής “αριστεράς”.
Στελέχη και μέλη του Κινήματος μας στοχοποιούνται καθημερινά από την παρακρατική ιστοσελίδα indymedia. Η αντίδραση των αρμόδιων κρατικών οργάνων; Καμία!
Δεκάδες γραφεία της Χρυσής Αυγής δέχονται επιθέσεις από τα γνωστά ρεμάλια της “αριστεράς”. Καμία σύλληψη, καμία προσαγωγή! Πώς θα μπορούσε όμως να γίνει αυτό, εφόσον κράτος και παρακράτος είναι το ίδιο και το αυτό;
Αν λοιπόν Πετρούλη μέγα επιβήτορα Αθηνών και πάσης Ελλάδος, πιστεύεις ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο θύτης και πουλάει θυματοποίηση για να κερδίσει ψήφους, τότε προμηθεύσου μπόλικα καρότα από τον μανάβη της γειτονιάς σου και καλή σου όρεξη.
Ζήτω η Νίκη!

2 σχόλια:

  1. Όχι ρε παιδιά, δώστε μου τη διεύθυνση, να του στείλω δωρεάν,
    ένα φορτηγό ΚΑΡΟΤΑ και μια ντουζίνα ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ για "σφηνάκι"!
    ...ξέρετε, για "after", που κάνει και καλό στην επιδερμίδα, γιατί απ'
    ότι κατάλαβα, την προσέχει πολύ ο π@λιόπουστ@ς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνθετικά με την λέξη ΚΑΡΟΤΟ :

    ΚΑΡΟΤΟΚΩΛΗΣ

    ΚΑΡΟΤΟΠΝΙΧΤΗΣ

    ΚΑΡΟΤΟΣΦΙΧΤΗΣ

    ΚΑΡΟΤΟΠΙΝΗΣ

    ΚΑΡΟΤΟΛΑΓΝΟΣ

    ΚΑΡΟΤΟΠΡΩΚΤΟΣ

    ΚΑΡΟΤΟ(ΓΑ)ΜΗΜΕΝΟΣ

    ΚΑΡΟΤΟΠΑΙΧΤΗΣ

    ΚΑΡΟΤΟΣΟΥΦΡΑΣ

    Ξεχάσαμε κανένα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών