Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Απίστευτη ομολογία εκτροπής από Αθανασίου: Υπόσχεται «δίκαιη» πολιτική δίκη!


Η απόλυτη επιβεβαίωση των καταγγελιών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή περί σαφούς και ξεκάθαρης πολιτικής δίωξης των Ελλήνων Εθνικιστών από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ήρθε κι επισήμως δια στόματος του θλιβερού υπουργού Δικαιοσύνης. Όποιος είχε την παραμικρή επ' αυτού αμφιβολία θα πρέπει να αναθεωρήσει, μετά τις δηλώσεις του Χ. Αθανασίου σε ημερίδα του δικηγορικού συλλόγου Πάτρας.
Προσκεκλημένος ο υπουργός Δικαιοσύνης σε ημερίδα του δικηγορικού συλλόγου Πάτρας για το σχέδιο κώδικα πολιτικής δικονομίας δεν άφησε καμία παρερμηνεία σχετικά με.....
την πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Με θράσος χιλίων πιθήκων, έδωσε το στίγμα της δίωξης εναντίον του Αρχηγού, βουλευτών, στελεχών και μελών του Κινήματος: «θα έχουν μια δίκαιη πολιτική δίκη»!
Πολιτική δίκη είπατε; Συνεπώς τα της «εγκληματικής οργανώσεως» δεν ήταν παρά μια κακοστημένη σκευωρία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για μια παράνομη πολιτική μεθόδευση. Δεν υφίσταται πιο επίσημη παραδοχή πως η δίωξη εναντίον του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν είναι παρά μια αμιγώς πολιτική δίωξη!
Σε ερώτηση δημοσιογράφων αναφορικά με τις καταγγελίες του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για τις πολιτικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ο υπουργός που έχει καθοριστικό ρόλο στην συνταγματική εκτροπή υπήρξε αλαζονικός, αποφεύγοντας να δώσει σαφείς εξηγήσεις: «πρόκειται για αστειότητες, δεν ελήφθη καμία ειδική πρωτοβουλία σε βάρος της Χρυσής Αυγής».
Μόνο που ο ίδιος είχε από βήματος της Βουλής παραδεχτεί δημοσίως πως τηλεφώνησε στην προϊσταμένη των ανακριτριών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, για να ενημερωθεί τάχα για την εξέλιξη της ανακριτικής διαδικασίας!
Επιπλέον, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε ομολογήσει σε τηλεοπτική εκπομπή πως τηλεφώνησε καθορίζοντας την πορεία της ανάκρισης, γεγονός το οποίο συνέβαλε στην προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου.
«Εφαρμόζονται οι δικαστικές αρχές και η ποινική νομοθεσία. Αυτά που ακούγονται κατά διαστήματα για επεμβάσεις στη Δικαιοσύνη είναι αστειότητες. Δεν μπορώ να βρω άλλη έκφραση. Πιστεύω πως έγινε για πολιτική εκμετάλλευση για να συσπειρώσει η Χρυσή Αυγή τους ψηφοφόρους, μόνο και μόνο για να φανεί διωκόμενη», δήλωσε το ανδρείκελο της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, για να διαψεύσει ο ίδιος τον εαυτό του, λίγο μετά: «αυτό που είπα πολλές φορές και το ξαναλέω, είναι ότι όλοι όσοι παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη, και ειδικά σε αυτή την περίπτωση που είναι πολιτικά πρόσωπα, θα έχουν μια δίκαιη πολιτική δίκη»!
Ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης αναιρεί το δίκαιο των ενεργειών των δικαστικών αρχών: αφενός κάνει λόγο για ποινική νομοθεσία και αφετέρου υπόσχεται μια δίκαιη ΠΟΛΙΤΙΚΗ δίκη!
Μάταιη λοιπόν η λάσπη περί εγκληματικής οργάνωσης, έκνομων ενεργειών, εκπαίδευσης ταγμάτων εφόδου, κρυμμένου οπλοστασίου, κρυφών χρηματοδοτών. Δεν ήσαν παρά μια νοσηρή μεθόδευση ούτως ώστε να ωραιοποιηθεί και να δικαιολογηθεί μια καταφανώς παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική δίωξη με στόχο την τρίτη πολιτική δύναμη της Πατρίδος και τον πολιτικό της αγώνα.
Η σκευωρία θα καταπέσει και οι άθλιες πολιτικές μαριονέτες των ξένων οι οποίες κίνησαν τις παράνομες αυτές διώξεις θα κληθούν να λογοδοτήσουν σε μια πραγματικά ανεξάρτητη, εθνική Δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών