Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Φ. Μουρατίδης: "Συνειδητή η ψήφος στη Χρυσή Αυγή...Ο κόσμος τους επικροτεί"

Ένας ακόμη "καλλιτέχνης" δηλώνει σοκαρισμένος από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Σειρά αυτή τη φορά του ηθοποιού Φάνη Μουρατίδη που σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παρόν" αναφέρεται στις διπλές εκλογές του περασμένου Μαΐου και επικεντρώνει την προσοχή του στη Χρυσή Αυγή που αναδείχθηκε η ουσιαστική νικήτρια.

Ο ηθοποιός διαπιστώνει ότι οι πολίτες πια ψηφίζουν συνειδητά παρ' όλη την χοντροκομμένη και άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ και στηρίζουν την άδικα φυλακισμένη ηγεσία της.
Αναφέρει επακριβώς ο ηθοποιός:

«Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής; Πλέον αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή ξέρουν πολύ καλά που....
ρίχνουν την ψήφο τους, ξέρουν το πρόσωπο της και το επικροτούν. Είναι ψήφος με συνείδηση. Είναι πολιτική τους επιλογή».

Στη συνέχεια βέβαια αναμασά και αυτός τα χιλιοειπωμένα - "φασιστική ιδεολογία", "δολοφόνοι" και άλλα τέτοια - ωστόσο επαναλαμβάνει στο τέλος τον εφιάλτη του:

"Δυστυχώς τους ψηφίζουν"

Υ.Γ.
Ο συγκεκριμένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ραδιοφωνικό σποτ της εταιρείας power health που βοηθά τους άνδρες να βελτιώσουν τις ερωτικές τους επιδόσεις με κύριο νόημα του σποτ το "Κάθε μέρα... Όλη μέρα", ακριβώς αυτό κάνει και η Χρυσή Αυγή σε αυτούς και χωρίς.... βοηθήματα. Τους "πονάει" κάθε μέρα.... όλη μέρα!

1 σχόλιο:

  1. αφηστε τους παλιατσους να ξεβρακωνονται ,σιγα -σιγα ο κοσμος θα σιχαθει ολους αυτους τους δηθεν καλλιτεχνες ,εγω ηδη αυτο κανω ,και να σκεφτηται οτι αυτον τον συμπαθουσα οπως και τη λεχου ,η ποια λεει οτι δεν εχουμε παιδεια που ψηφησαμε χ.α. που καταντησαμε οι πορνες να μας πιανουν στο στομα τους ,και ενοω σαν τη καρυδη ,μποφιλου τσανακλιδου κ.α ποιους να πρωτοθυμηθω.με τον καιρο δεν θα παταει κανεις στα θεατρα τους πολυ θα το ευχαριστηθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών