Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Κομμουνιστές δικηγόροι προτρέπουν σε βια εναντίον της Χρυσής Αυγής... Οι εισαγγελείς κωφεύουν!


Κομμουνιστές δικηγόροι προτρέπουν σε βιαιοπραγίες εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ακούει κανένας εισαγγελέας;

Λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, πληροφορηθήκαμε για κάποια ομάδα κομμουνιστών δικηγόρων, επ’ονόματι JailGoldenDown(«Φυλακίστε την Χρυσή Αυγή»), που μάζεψε «στοιχεία» για το «πογκρόμ» κατά λαθρομεταναστών που δήθεν οργάνωσε η Χρυσή Αυγή, αμέσως μετά τη φρικτή δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από λαθρομετανάστες για μια κάμερα, τα οποία και απέστειλε στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Οι τρεις κόκκινοι δικηγόροι, Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Σκαρμέας και Τάκης Ζώτος, «τρέχουν καθημερινά, για να μη μείνουν ατιμώρητα τα εγκλήματα της ναζιστικής συμμορίας», όπως αναφέρει ΜΜΕ στο οποίο έδωσαν συνέντευξη.
Αφήνοντας στην κρίση σας τυχόν απορίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν (όπως π.χ. πως γίνεται να «τρέχουν καθημερινά» για να φυλακίσουν την Χρυσή Αυγή, αφήνοντας στην άκρη τις άλλες υποθέσεις τους, από τις οποίες βγάζουν το ψωμί τους…), σας παρουσιάζουμε την απάντηση που έδωσαν στο εξής καίριο ερώτημα:
«Το μότο σας είναι «Για την πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος». Πριν λίγες μέρες έπεσε ξύλο σε Μαρούσι, Άρτα, Γιάννενα, Τύρναβο, Καβάλα, μέχρι κα......
ι στην Κοπεγχάγη έγιναν επεισόδια. «Ξύλο στους φασίστες»  ή μηνύσεις και φυλακίσεις; Τι πρέπει να κάνει το αντιφασιστικό κίνημα;».

Ιδού:
«Όπως είπαμε από την αρχή, πιστεύουμε ότι τον φασισμό θα τον σταματήσει ένα μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας που σιχαίνεται τους νεοναζί. Το κίνημα αυτό θα αντιπαρατεθεί με τους φασίστες και αν χρειαστεί και με φυσικά μέσα, στον δρόμο. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει η ιστορία. Από την Cable Street στην Αγγλία μέχρι τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης τη δεκαετία του ‘40. Αλλά για μας η έμφαση δεν πρέπει να δίνεται στην στρατιωτικοποίηση, όσο στη μαζικότητα και στην ενεργοποίηση της πλειοψηφίας, ειδικά των κατώτερων στρωμάτων που προσπαθεί να στρατολογήσει ο φασισμός. Η αξιοποίηση κάθε μέσου, ανάμεσα σε αυτά και των δικαστηρίων, είναι  συμπληρωματική αυτής της κεντρικής στρατηγικής»
Είναι προφανές το τι εννοούν οι κομμουνιστές δικηγόροι… Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε να ασχοληθεί πρώτα μ’ αυτούς και τις προτροπές τους σε βία και τρομοκρατία κατά των εθνικιστών, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» της χώρας; Ή μήπως ζητάμε πολλά, δεδομένου ότι ζούμε στο πανάθλιο μνημονιακό-αμερικανοσιωνιστικό προτεκτοράτο Σαμαριστάν;
Εθνικισμός

2 σχόλια:

  1. Συναγωνισταί, οι τρεις δικηγόροι είναι απλώς οι δικηγόροι του ΑνταρCIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τι πρέπει να κάνει το αντιφασιστικό κίνημα;"

    Να πάει στη σομαλία στους πιθηκάνθρωπους που ταιριάζετε και να ψοφήσετε, δίποδες σερβιέτες ταλμουδομπολσεβίκοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών