Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Δεν θα μας λυγίσουν οι εθνοπροδότες


Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Ενάντια στο ψευτορωμαίικο των «βολεμένων» η ΕΛΛΑΔΑ των Εθνικιστών
Σε κυριολεκτικό κυνήγι μαγισσών, σε ένα πρωτοφανές πολιτικό κυνήγι κεφαλών έχει ολοφάνερα επιδοθεί η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου, η κυβέρνηση της μειοψηφίας, που εξουσιάζει την χώρα με την βοήθεια των νταβατζήδων. Τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής ουδέποτε στην νεώτερη πολιτική ιστορία ήταν τόσο ενωμένα, προκειμένου να υπερασπιστούν τους εκλεκτούς της ξενοκρατίας, τους λακέδες του Μνημονίου.
Έχουν φτάσει στο σημείο να.....
κρατούν στην φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους, τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ πολιτικούς τους αντιπάλους, τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, μόνο και μόνο γιατί είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με κριτήρια ενοχής πολιτικές ομιλίες, ανάμεσα στις οποίες και ομιλίες στην Βουλή και κείμενα.
Λογοκριτές και ιεροεξεταστές χωρίς αιδώ σε όσους βουλευτές δεν έχουν βάλει φυλακή θέτουν όρους, οι οποίοι έχουν χαρακτήρα ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΟ όπως περιορισμός κατ’ οίκον, απαγόρευση ομιλιών σε πολιτικές συγκεντρώσεις.
Όλες αυτές οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ γίνονται εναντίον ενός κόμματος, το οποίο φιμωμένο από τα ΜΜΕ της αμαρτωλής εξουσίας και με φυλακισμένη την ηγεσία του, κατόρθωσε να αναδειχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Μιας χώρας, όμως στην οποία δεν υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, υπάρχουν Ιαβέρηδες σε διατεταγμένη υπηρεσία, γίνονται παρακολουθήσεις τηλεφώνων βουλευτών από σκοτεινές υπηρεσίες ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ.
Όλα αυτά γίνονται στο ψευτορωμαίικο του 2014 από κάποιους λακέδες των ξένων, από κάποιους «δημόσιους υπάλληλους», που θυμίζουν το ποίημα του Καρυωτάκη περί αυτών και από άφθονους χαφιέδες του καθεστώτος. Οι μεγαλύτεροι, όμως, ένοχοι είναι οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. Και ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ δεν είναι μόνο οι πλούσιοι, αλλά όλοι όσοι είναι προσκυνημένοι. Άλλοι «βολεύονται» με χαβιάρι και άλλοι με ξερό παξιμάδι...
Όλοι τους ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ είναι, όσοι μέσα στην κακομοιριά τους δεν αντιστέκονται στην τυραννία.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένα μήνυμα μέσα από ένα πυρωμένο με 40 βαθμούς Κελσίου κελί του Κορυδαλλού: Μη λυγίζετε από τους Εθνοπροδότες, συνεχίστε τον Αγώνα για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία, για να πέσει η Χούντα Σαμαρά!
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών