Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Στυλιανίδης για Σαμαρά:"Είναι ψευτοτσαμπουκάς ο Σαμαράς, που δεν τα βάζει με τους υψηλόβαθμους"


Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Σαμαράς είναι πρωθυπουργός και αρχηγός κόμματος με ημερομηνία λήξης τις επόμενες εκλογές. Ολοένα και περισσότερο οι επιλογές της κυβερνητικής επιλογής αποδοκιμάζονται ακόμη και από τους ίδιους τους βουλευτές του, οι οποίοι βλέπουν την συνεχιζόμενη κατρακύλα του κόμματος και την αυξανόμενη αποξένωσή του από τους πρώην ψηφοφόρους του και προσπαθούν να διαφοροποιηθούν από τώρα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για «την επόμενη μέρα». Όταν, δηλαδή, ο Σαμαράς θα αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία του κόμματος.
Αυτή την φορά την σκυτάλη της αμφισβήτησης πήρε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι: «Θα πρέπει να.....
μην εκτονωνόμαστε πάντοτε στα πιο αδύναμα κομμάτια της δημόσιας μηχανής. Αν πραγματικά είμαστε τσαμπουκάδες και θέλουμε να αποδείξουμε την ευαισθησία μας και την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων,  ας τα βάλουμε και με κανέναν υψηλόβαθμο, καλοπληρωμένο, βολεμένο. Δεν χρειάζεται να κάνουμε επίδειξη δύναμης πάντοτε στους πιο ασθενείς».
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Στυλιανίδης ειρωνεύεται τον Σαμαρά και την πολιτική του, παρουσιάζοντάς τον ως ψευτοτσαμπουκά και δειλό που φοβάται να τα βάλει με κάποιον ισχυρό και εκτονώνεται στα ασθενή λαϊκά στρώματα. Η κατηγορία είναι σαφής και δεδομένη, χωρίς να επιδέχεται αμφισβήτηση. Μπορεί ο Στυλιανίδης να κάνει αυτές τις δηλώσεις για να αποστασιοποιηθεί από την απαράδεκτη τακτική του Σαμαρά και να φροντίσει το δικό του πολιτικό μέλλον, οι δηλώσεις του όμως, είναι ενδεικτικές της «απήχησης» που έχει ο εντολοδόχος πρωθυπουργός ακόμη και στους ίδιους τους βουλευτές του.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών