Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Πιπιλή:"Ναι στην καύση των νεκρών και στο γάμο των gay... Η εκκλησία είναι οπισθοδρομική"... Είδατε ποιά είναι η ΝΔ του Σαμαρά;!

πιπιλη
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια"... Ποιόν πυλώνα από αυτό το τρίπτυχο η ψοφοδεξιά του Αντώνη Σαμαρά τηρεί ενώ το εκμεταλλεύεται;!
Ξεκαθαρίζουμε ευθύς εξ’ αρχής, ότι η παρακάτω ειδησάρα είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στους ελαχιστότατους (και στον αριθμό και στο «μπόι»…) μητροπολίτες, που εξαπέλυσαν χυδαία επίθεση κατά του μόνου κόμματος εν Ελλάδι που αποδεδειγμένα τιμά την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις της και αντιστέκεται ενεργά στην ισοπέδωση της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης!
Μια βουλευτής της… «θεοσεβούμενης» νουδούλας, λοιπόν, ιδιαιτέρως προβεβλημένη από το σύστημα του σιωνιστόδουλου Σαμαρά, η Φ. Πιπιλή, έδωσε  ραδιοφωνική συνέντευξη στον Βήμα fm όπου χαρακτήρισε ως αδιανόητο να «είναι όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας η βουλή και η κυβέρνηση και να μην.....
εφαρμόζει τον νόμο που ψηφίστηκε το 2006»  (περί καύσεως των νεκρών) και να μην έχει ακόμα καθιερώσει το γάμο των ανωμάλων. Ιδού τι είπε η βουλευτής του «θεοσεβούμενου» κόμματος:
«Επιτέλους, είμαστε ευρωπαϊκό κράτος. Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοιες οπισθοδρομικές απόψεις. Όσοι διαφωνούν ιδεολογικά, να μην έρθουν να ψηφίσουν και να αφήσουν εμάς τους πολλούς να ψηφίσουμε και να πάει η χώρα παραπέρα».
Εδώ και τώρα, λοιπόν, οφείλουν να τοποθετηθούν οι… ευαίσθητοι και… λαλίστατοι (κατά της Χρυσής Αυγής) μητροπολίτες και να μας πουν ευθέως αν συμφωνούν ή όχι με αυτές τις θέσεις της έξαλλης βουλευτίνας, που είναι και θέσεις της κυβέρνησης, εφόσον δεν αποδοκιμάζονται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Εάν δεν τοποθετηθούν (που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνουν, αλλά τους δίνουμε μια ευκαιρία…), σημαίνει ότι, είτε είναι όργανα του Σαμαρά εκ πεποιθήσεως, είτε πως κάποιοι  τους κρατάνε με «κάτι» και αλλού τους επιβάλλουν να μιλάνε -λέγοντας συγκεκριμένα πράγματα…- και εκεί που θίγονται τα όσια και τα ιερά της Πίστης μας, τους επιβάλλουν να σωπαίνουν. Περιμένουμε…

1 σχόλιο:

  1. ΧΙΠΣ...."Είδατε ποιός κυβερνάει αυτό τον τόπο;
    ΟΙ ΠΟΥΣΤ@ΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ!!!
    ΧΙΠΣ...ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών