Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

"Όταν μιλούν οι πέτρες"... Βόρεια και Νότια, Μακεδονία Γη Ελληνική! Αρχαιολογική ανακάλυψη διαλύει την σκοπιανική προπαγάνδα

Νέα στοιχεία της αρχαιολογικής σκαπάνης έρχονται στο φως, τα οποία προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα και γκρεμίζουν, την σλαβική προπαγάνδα περί ξεχωριστού Μακεδονικού Έθνους και διαφορετικότητας Μακεδόνων και των υπολοίπων Ελλήνων.
Μνημείο με διακοσμημένο δάπεδο ανακαλύφθηκε στον αρχαιολογικό χώρο Στύβερρα, στην περιοχή Πρίλαπος στο σημερινό κράτος των Σκοπίων. Πρόκειται για το χώρο που καθώς φαίνεται φιλοξενούσε το δημαρχείο της αρχαίας πόλης Στύβερρα, η οποία ανήκε στην Δευρίοπο (αναφέρεται από τον Στράβωνα ως πόλη της Παιονίας). Η σημαντικότατη αρχαιολογική ανακάλυψη, περιλαμβάνει κίονες με......
ελληνικές επιγραφές, μεταξύ των οποίων μία στην οποία αναγράφονται οι λέξεις «Δήμου Στύβερρα», πιθανώς αφιέρωμα κάποιου πολίτη προς το Δήμο.
Στον αρχαιολογικό χώρο, όπου βρισκόταν η αρχαία ελληνική πόλη, βρέθηκε και άγαλμα της Θεάς Νίκης, αποδεικνύοντας ακόμη πιο ξεκάθαρα την ελληνικότητα των εδαφών τα οποία σήμερα κατέχονται από σλαβικούς πληθυσμούς. Αξίζει να σημειωθεί πως τα Στύβερρα λεηλατήθηκαν κατά τον 3ο μ.Χ. αιώνα από τους Γότθους, ενώ οι αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει στην περιοχή πλήθος αγαλμάτων, επιγραφών και κοσμημάτων, γεγονός που καταδεικνύει την αξία της πόλης κατά την αρχαιότητα.
Η αρχαιολογική αυτή ανακάλυψη, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας, για την οποία βεβαίως το αντεθνικό κράτος της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά ουδόλως ενδιαφέρεται. Οι επιγραφές στην ελληνική γλώσσα σφραγίζουν την εθνική και ιστορική τους καταβολή, απογυμνώνοντας τα ασύστολα, ιστορικά ψεύδη της σκοπιανικής προπαγάνδας, την οποία προωθούν ακόμη και στην Πατρίδα μας, οι διεθνιστές απατεώνες της πατριδοκάπηλης φιλελεύθερης δεξιάς και της αντεθνικής, μαρξιστικής αριστεράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών