Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2014

Antinews: "Κυβερνούν οι... νταβατζήδες. Ο λαός θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή"

Όπως αναμενόταν, η ντροπολογία που πέρασε η Κυβέρνηση και με την οποία διασώζονταν οι νταβατζήδες της ενημέρωσης και τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ με διαγραφή του χρέους τους και.... μετακύλισή του στον λαό, προκάλεσε αντιδράσεις ακόμη και εντός του.... εσωτερικού της ΝΔ.

Οι πιο πιστοί σαμαροφρουροί του διαδικτύου λοιπόν έγραψαν ένα άρθρο στο οποίο αμφισβητούσαν ευθέως το ποιος είναι ο πραγματικός Κυβερνήτης της Ελλάδος με σαφείς αιχμές για την.... αποφασιστικότητα του Σαμαρά έναντι των νταβατζήδων.

Αφού λοιπόν "στολίζουν" την Κυβέρνηση και τον Σαμαρά δίνουν και το στίγμα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης....
"Στη χειρότερη θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή", η μόνιμη επωδός τους καθώς κατανοούν ότι η κυβέρνηση καταρρέει και η μόνη διέξοδος του λαού απέναντι στους υποτακτικούς και τους κλέφτες/απατεώνες είναι η Χρυσή Αυγή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

Όπως όλοι γνωρίζουμε η ιστορία για έναν μεγάλο πολιτικό και για μια κυβέρνηση που.....
πέτυχε στο έργο της δεν γράφεται από τις επιτυχίες της μόνο αλλά και από τον τρόπο που διαχειρίζεται το σύστημα. Αυτό το απρόσωπο μεν σύστημα, τόσο προσωποποιημένο δε που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Η διαπλοκή στην Ελλάδα έκανε και κάνει κουμάντο επί δεκαετίες. Παίρνει δουλειές, δίνει μίζες, κλείνει μακροχρόνιες συμβάσεις με το δημόσιο, βάζει πανωπροίκια και γενικώς ζει και βασιλεύει. Είναι πιο κυβέρνηση κι από την εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση, Τι κάνουν οι πολιτικοί; Συνήθως… διαπλέκονται με την διαπλοκή ή στην καλύτερη περίπτωση την αφήνουν ήσυχη να κάνει τη δουλειά της και δεν την ενοχλούν με αντάλλαγμα τη στήριξη για μια μακροχρόνια διακυβέρνηση. Αλλά μόλις η δρυς πέφτει η διαπλοκή αλλάζει σελίδα και στηρίζει τον επόμενο.
Πόσες φορές δεν έγινε κάτι τέτοιο. Ειδικά με τη διαπλοκή των λεγόμενων νταβατζήδων της ενημέρωσης το κακό έχει παραγίνει. Κανείς δεν τόλμησε να τα βάλει μαζί τους και μόλις πήγαν να το κάνουν παλαιότερες κυβερνήσεις έπεσαν εκατομμύρια ευρώ και πλήθος… σκανδάλων για να… συνετιστούν αυτοί που τα έβαλαν μαζί τους.
Κάποτε οι εργολάβοι της ενημέρωσης ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις απροκάλυπτα. Τώρα το κάνουν με πλάγιο τρόπο. Απειλούν, στέλνουν μηνύματα με δημοσιογράφους, κάνουν κωλοτούμπες έξω από το Μαξίμου και γενικώς δείχνουν ποιος είναι το αφεντικό.
Και να ‘σου μέσα στο κατακαλόκαιρο να περνάνε η μία μετά την άλλη οι χαριστικές διατάξεις και οι συμβάσεις στους γνωστούς νταβατζήδες.
Τη μια ο Κόκκαλης παίρνει έργα και χτίζει περιουσίες και για τα τρισέγγονα με τις πλάτες του ελληνικού δημοσίου. Την άλλη ο Μπόμπολας παίρνει έργα και πληρώνεται συμβάσεις για άλλα έργα που δεν έχει κάνει. Παράλληλα, τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα που χρωστάνε από 500 εκατ. ευρώ και πάνω ετοιμάζονται για συγχωνεύσεις με απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων αλλά και με γενναίο κούρεμα στα τεράστια χρέη τους. Ενώ δηλαδή ο μεροκαματιάρης στήνει… πισινό για να βγάλει τα προς το ζην και να γλιτώσει το σπίτι του από τον πλειστηριασμό, οι μεγαλοεπιχειρηματίες που έχτισαν περιουσίες στο χρηματιστήριο και έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, παίρνουν φωτογραφικές διατάξεις και περνάνε ζωή και κότα.
Τα θαλασσοδάνεια που πήραν σχεδόν 100.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα κουρευτούν και μαζί με τους νοικοκυραίους επιχειρηματίες θα την γλιτώσουν και τα μεγαλολαμόγια. Κι όμως, η κυβέρνηση πρώτα συζητά πώς θα ρυθμίσει τα δάνεια αυτά και μετά αν μείνει κανένα ξεροκόμματο θα κοιτάξει και τα προβλήματα των πνιγμένων στα χρέη πολιτών.
Κι έρχεται κι αυτή η φωτογραφική τροπολογία για το αγγελιόσημο και το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας για να αποδείξει ότι σ' αυτή τη χώρα η κυβέρνηση υπάρχει αλλά οι νταβατζήδες κυβερνάνε.
Δεν έχει σημασία αν η τροπολογία θα αποσυρθεί, θα αλλάξει ή αν θα ψηφιστεί ως έχει. Σημασία έχει ότι ο ελληνικός λαός βλέπει να περνάνε διατάξεις και νόμοι που είναι κομμένοι και ραμμένοι για συγκεκριμένους επιχειρηματίες.
Πωλείται κρατική περιουσία για να την πάρουν κάποιοι συγκεκριμένοι. Στήνονται διαγωνισμοί για να πάρουν τα φιλέτα οι γνωστές φαμίλιες, ξεπουλιούνται εταιρείες, βγαίνουν στο σφυρί ακίνητα και φτιάχνονται πολεοδομικές διατάξεις οι οποίες έχουν συγκεκριμένη στόχευση. Να εξυπηρετήσουν συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών.
Ως εδώ και μη παρέκει. Αν δεν το καταλαβαίνει κανείς στην κυβέρνηση ήρθε η ώρα να κηρύξουμε εμείς τον ανένδοτο. Γιατί αν δε μπορούν η αν δε θέλουν τότε κάποιος πρέπει να τα βάλει με τους νταβατζήδες που λυμαίνονται το κρατικό χρήμα και θέλουν κι άλλο.
Ο λαός βρίσκεται σε κατάσταση πείνας. Καλείται να πληρώσει 8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου και δεν ξέρει από που να…κλέψει για να πληρώσει. Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, την ασφάλιση του παιδιού του, τη νοσοκομειακή του περίθαλψη, φοβάται ότι δεν θα δει άσπρη μέρα ούτε όταν στον αιώνα τον άπαντα.
Και την ίδια ώρα βλέπει να τρέχουν γύρω του εκατομμύρια. Βλέπει μια ακόμη κυβέρνηση να είναι στην πιο… αθώα περίπτωση έρμαιο των νταβατζήδων της ενημέρωσης, των κατασκευών, της ενέργειας, του τζόγου ή της ναυτιλίας. Βλέπει να μετατρέπεται η βουλή σε εργοστάσιο παραγωγής φωτογραφικών νόμων. Και κάθεται στο έρμο του το σπίτι ή στον καφενέ που του απέμεινε να πηγαίνει και σκέφτεται πώς θα τιμωρήσει τους πολιτικούς που έχουν γίνει υπηρέτες των αφεντικών κι όχι του ελληνικού λαού.
Στην καλύτερη περίπτωση τους μουτζώνει και τους βρίζει. Στη χειρότερη ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Αλλά βαθιά μέσα του κάθεται και αναρωτιέται γιατί και ο Σαμαράς χάνει την ευκαιρία να σαρώσει τα πάντα και τους πάντες και να γίνει κυρίαρχος για άλλα 10 χρόνια. Τι περιμένει ο κόσμος; Ότι άμα του κάνεις τις 5 δόσεις του φόρου ακινήτων 7 θα βγει στο Σύνταγμα και θα πανηγυρίζει; Αν όμως κρεμάσεις στο Σύνταγμα (μεταφορικά εννοείται) όλους τους νταβατζήδες και διαλύσεις τη διαπλοκή τότε να δείτε τι θα κάνει ο λαός.
Αυτή είναι η νέα Ελλάδα που πρέπει να οικοδομηθεί κι όχι μια αόριστη κουβέντα καφενείου.
Η νέα Ελλάδα που οραματίζεται και ο Σαμαράς περνά μέσα από την πάταξη της διαπλοκής σε όλα τα επίπεδα. Για να καταλάβει ο κόσμος ότι επιτέλους υπάρχει κράτος. Αλλιώς, μια ακόμη κυβέρνηση θα περάσει στην ιστορία και κανείς δεν θα την θυμάται.
Λοιπόν το λέμε ξεκάθαρα. Δεν του ταιριάζει του Αντώνη Σαμαρά να περάσει στην ιστορία ως συμβιβασμένος με τη διαπλοκή. Δεν πρέπει να περάσει στην ιστορία ως ο πολιτικός που κούρεψε τα θαλασσοδάνεια των τζαμπατζήδων λαμογιών, Δεν τον εξέλεξε κανείς Μπόμπολας και κανένας Ψυχάρης. Το 2009 τους είχε όλους απέναντι και μετά τον έγλειφαν όλοι. Εξελέγη γιατί τον στήριξαν μια χούφτα τρελοί που πίστεψαν σ’ αυτόν. Είναι κρίμα λοιπόν να τους διαψεύσει.

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς τους τραβήξανε το αυτάκι και να σου σήμερα τι "άρθρο" οχετό και ανυπόγραφο ανεβάσανε.
    http://www.antinews.gr/Antitheseis/xrusaugites-psifoforoi-oi-megaluteroi-uponomeutes/

    Τους έχει τσούξει και τους πάει αίμα, το μόνο σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών