Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2014

Ιδού πως «ιδιωτικοποίησε» την Εθνική μας Κυριαρχία η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου



Γράφαμε τις προάλλες για την αναίσχυντη δήλωση Βενιζέλου περί αναγκαστικής υποταγής στην λογική και τους θεσμούς της αγοράς και της ιδιωτικοποίησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Η δήλωση αυτή, μιμούμενη τις παγκάλειες ρήσεις, όπως το «όλοι μαζί τα φάγαμε», εμπεριέχει – διεστραμμένη φυσικά – μία φρικτή απεικόνιση των εγκλημάτων που τελέστηκαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού από το καθεστώς της κλεπτοκρατίας.
Σήμερα σας προσφέρουμε με την μορφή επίσημων εγγράφων και βρωμερών πρακτικών το ιστορικό της ιδιωτικοποίησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, η οποία σύμφωνα με την ενημέρωση της Μπενάκη προς τον Παπούλια το 2005, θα εκχωρούταν.
Τον Δεκέμβριο του 2012 η Ελλάδα βρίσκεται για τα καλά στον αστερισμό του Μνημονίου, «χορεύοντας» στον ρυθμό της.......
μεγάλης «κυβερνητικής επιτυχίας» που ακούει στο όνομα PSI, και βαπτίζεται επιτυχία παρά τις αυτοκτονίες που επέφερε και την οικονομική καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων, που ακόμα και σήμερα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας για το περιβόητο PSI, εκδίδεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΦΕΚ 240 Α/12 Δεκεμβρίου 2012. Το εν λόγω ΦΕΚ περιλαμβάνει πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αφορά την «έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του  Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων  ΔΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις.»
Με βάση αυτό το ΦΕΚ, αλλά και τα κείμενα των προηγούμενων συμφωνιών μεταξύ ΔΝΤ, Ε.Ε. και μνημονιακών κυβερνήσεων, εκδίδεται η γνωμοδότηση Νομικού Συμβούλου του Ελληνικού Κράτους, η οποία στέλνεται προς το EFSF που λέει τα εξής φρικιαστικά για οποιονδήποτε εχέφρονα άνθρωπο:
6) Δεν είναι απαραίτητο, για να διασφαλιστεί η νομιμότητα, εγκυρότητα και δυνατότητα επιβολής της Τροποποιητικής Συμφωνίας, η αποστολή, καταχώρηση ή δήλωση σε οποιοδήποτε δικαστήριο ή αρχή της Ελλάδος.
11) Η Ελλάδα και η Τράπεζα της Ελλάδος έχουν νομίμως, ουσιαστικώς και άνευ δυνατότητας ανακλήσεως υποταγεί στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε σχέση με την Τροποποιητική Συμφωνία και οποιαδήποτε κρίση αυτών των δικαστηρίων είναι οριστικά και άμεσα επιβλητέα στην Ελλάδα.
12) Ούτε η Ελλάδα, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος ούτε οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα τους δεν έχουν ασυλία, με βάση την κυριαρχία ή οτιδήποτε άλλο, από την αρμοδιότητα, την εξάρτηση – πριν ή μετά την κρίση – ή την εκτέλεση οποιασδήποτε πράξης ή διαδικασίας που σχετίζεται με την Τροποποιητική Συμφωνία.
14) Σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο δεν χρειάζεται επικύρωση από την Βουλή αυτής της Τροποποιητικής Συμφωνίας, ώστε να είναι εν ισχύ και δεσμευτική. (Πράξη νομοθετικού περιεχομένου – 12 Δεκεμβρίου 2012 – Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 240 Α)
Κοινώς, για να το πούμε με απλά λόγια, η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της δημοκρατίας, εξέδωσαν πράξη νομοθετικού περιεχομένου, σύμφωνα με την οποία δεν πέρασε ποτέ από την Βουλή η Τροποποιητική Συμφωνία, σύμφωνα με την οποία μπορούν να περνούν στο Αγγλικό Δίκαιο ό,τι θέλουν και να κάνουν κατασχέσεις ή οποιαδήποτε άλλη πράξη όποτε το θέλουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών