Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 16, 2014

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ… ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!

Γράφει ο Αντίοχος.

«Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», απεφάνθη κάποιος Ιταλός αμπελοφιλόσοφος του καιρού μας. Και πράγματι δεν υπάρχουν, εκεί που οι κοινωνίες είναι ευημερούσες και δεν έχουν προβλήματα. Στην Ελλάδα βέβαια, οι (πολιτικές) ειδήσεις είναι σπάνιο φαινόμενο από το βιαστικό κλείσιμο της βουλής (έναν μήνα νωρίτερα από τη συνήθη ημερομηνία) από τους Σαμαροβενιζέλους.
Και βέβαια, αυτοί είχαν τους λόγους τους που το έπραξαν. Να μην ασχολούνται οι Έλληνες με την τρέχουσα πολιτική και να ασχολούνται με τον…
κροκόδειλο που εμφανίστηκε μυστηριωδώς στην Κρήτη, με το «αποκαλυπτικό» μαγιό της κάθε γνωστής τηλεοπτικής τσουλάρας, με τους έρωτες και τα βίτσια των «διασήμων», με τις μεταγραφές των κλωτσοσκουφιστών και με οτιδήποτε άλλο τους κάνει να αποπροσανατολίζονται από τα πραγματικά τους προβλήματα. Έτσι, η συγκυβέρνηση παίρνει βαθιές ανάσες και κερδίζει πολύτιμο χρόνο…

Αλλά τα κόμματα της λεγόμενης αντιπολίτευσης τι κάνουν; Με εξαίρεση (παντού και πάντα!) την Χρυσή Αυγή, όλοι οι υπόλοιποι βολεύτηκαν μια χαρά και το’ ριξαν στη μάσα, στην ξάπλα και στην αφασία. Κι είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι καθαρά πολιτικές δηλώσεις των «ηγετών» και των στελεχών τους, παρότι ήταν στο χέρι τους να συμβεί το αντίθετο και να υποχρεώσουν τη συγκυβέρνηση να ακολουθήσει, χαλώντας της τη σούπα. Και μη μας πουν «να μην κάνουμε κι εμείς δέκα μπάνια;». Γιατί οι πολιτικές δηλώσεις, δεν είναι υποχρεωτικό να γίνονται πάντα στην Αθήνα και στα κανάλια των νταβατζήδων… Πολιτικό θέμα μπορεί να δημιουργηθεί απ’ οπουδήποτε. Αρκεί βεβαίως, να υπάρχει η διάθεση. Αλλά, τέτοια διάθεση δεν έχουν οι… παραλίες της δήθεν αντιπολίτευσης!

Τι σημαίνει αυτή η σιωπηρή συγκατάβαση; Είναι μια ακόμα απόδειξη, ότι όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου (από ψοφοδεξιά μέχρι άκρα αριστερά…), είναι ίδιοι, ολόιδιοι, «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα» και εξυπηρετούν μια χαρά την υπάρχουσα κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών