Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 16, 2014

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων και η Σοβιετική Δικτατορία

Ο ΕΝΦΙΑ είναι ο νέος φόρος του Σαμαριστάν που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις επί τη ανακοινώσει του. Ο λόγος πίσω από τις - δικαιολογημένες - αυτές αντιδράσεις είναι ότι ο συγκεκριμένος φόρος, ουσιαστικά καθιστά παράνομη την εν Ελλάδι ιδιοκτησία, αφού εν τέλει όλοι θα αναγκαστούν να πουλήσουν το «βαρίδι» που λέγεται σπίτι, εξοχικό ή χωράφι, το οποίο είτε πλήρωσαν με τον ιδρώτα τους, είτε κληρονόμησαν.

Γυρνώντας την σκέψη μας στις ιδεολογικές καταβολές κάποιων αριστερών κομμάτων και συγκεκριμένα στον Μαρξ, προπάτορα του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, και κάποιων εκεί στη ΝΔ, βλέπουμε ότι ουσιαστικά ο ΕΝΦΙΑ είναι η μεγάλη ιδεολογική νίκη της αριστεράς, δια μέσου προφανώς, του πρώην (;) κομμουνιστή Χρύσανθου Λαζαρίδη. Έγραφε στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο, ο Μάρξ, και πραγμάτωσε δεκάδες χρόνια μετά ο Λαζαρίδης και ο ΚιμΓιονγκΟυν των Βαλκανίων, Αντώνης Σαμαράς:

«Σας πιάνει τρόμος γιατί θέλουμε να καταργήσουμε την ατομική ιδιοκτησία. Όμως στη σημερινή σας κοινωνία, η ατομική ιδιοκτησία έχει καταργηθεί για τα εννιά δέκατα των μελών της. Και υπάρχει ίσα-ίσα, γιατί δεν υπάρχει για τα εννιά δέκατα. Μας κατηγορείτε, λοιπόν, γιατί θέλουμε να καταργήσουμε μια ιδιοκτησία που προϋποθέτει σαν απαραίτητο όρο την έλλειψη ιδιοκτησίας για την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας. Με μια λέξη, μας κατηγορείτε γιατί θέλουμε να καταργήσουμε τη δική σας ιδιοκτησία. Ναι, πραγματικά αυτό θέλουμε

Δέκτης πολύπλευρων επιθέσεων σε πάνελ, σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, έγινε ο «δεξιός», Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος εκτόξευσε την «ρουκέτα» ότι με τέτοιους νόμους έχουμε γίνει...
«σοβιετική δημοκρατία». Αληθές, Φαήλο, αυτό που είπες και το καταδείξαμε κιόλας, μόλις παραπάνω, με πηγές, αποδείξεις και τεκμήρια. Όντως ο νόμος αυτός είναι τόσο βαθύτατα μαρξιστικός, που κανονικά θα έπρεπε να πανηγυρίζουν οι υποκριτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ή τουλάχιστον να επιχαίρουν την κυβέρνηση, τον Λαζαρίδη και τον Κιμ Γιονγκ Σαμαράς, για αυτή την τόσο βάναυση μαρξιστική επίθεση εναντίον του Λαού. Θα έπρεπε, κανονικά, να έχουμε μείνει μόνοι μας, εμείς οι «αντεπαναστάτες» Εθνικιστές, να αντιδρούμε για την βίαιη επίθεση που βιώνει ο Ελληνικός Λαός.

Όμως, Φαήλο, είναι το μόνο χαρακτηριστικό, αυτό, που καθιστά την Ελλάδα μία «σοβιετική δημοκρατία»; Στην πραγματικότητα και για να ακριβολογούμε, η Ελλάδα έχει καταστεί εδώ και χρόνια μία σοβιετική δικτατορία, με κομματάρχη, ηγέτη και κομισάριο τον Κιμ Γιονγκ Ουν, Αντώνη Σαμαρά, τον Βενιζέλο, και τον εκπρόσωπο επί γης του Τσαουσέσκου, Κουβέλη.
Γιατί, πως αλλιώς πέρα από σοβιετική δικτατορία, μπορεί να ονομαστεί ένα πολίτευμα στο οποίο φυλακίζεται ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος και πολλοί Βουλευτές και Στελέχη του Κινήματός μας, μόνο και μόνο επειδή η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία. Βλέπε, σχετικώς, την ομολογία Μπαλτάκου, αλλά και τις υπόλοιπες ομολογίες, όπως η ομολογία Μιχελάκη («ο Σαμαράς έβαλε την Χρυσή Αυγή φυλακή»), την ομολογία Αθανασίου («ναι πήρα την Τσάμη τηλέφωνο»), αλλά και την ομολογία Σαμαρά («δεν είχα πάρει τηλέφωνο. τουλάχιστον στην αρχή»).

Η Ελληνική «δημοκρατία» ως πολίτευμα έλαβε απλώς τις δάφνες με τον ΕΝΦΙΑ. Το σφυροδρέπανο το είχε ήδη αποκτήσει και το είχε θυροκολλήσει εδώ και πολύ καιρό, συγκεκριμένα εδώ και 10 μήνες και 14 ημέρες, από την στιγμή που Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματός της χώρας οδηγήθηκε στις φυλακές με βάση την κατάθεση ενός εμπαθούς δημοσιογράφου, η οποία κατάθεση στηριζόταν σε μία... φωτοτυπία. Και όχι μόνο οδηγήθηκε στην φυλακή με βάση μία φωτοτυπία, αλλά - επιπροσθέτως - τους μάρτυρες υπερασπίσεώς του τους επέλεξαν οι εγκάθετες ανακρίτριες, που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Εν τέλει αυτό που θα πρέπει να αντιληφθεί ο κάθε Έλληνας πολίτης είναι ότι ο ΕΝΦΙΑ, το Μνημόνιο και οι πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι διαφορετικές εκφάνσεις του ίδιου δικτατορικού, κατοχικού, δοτού, καθεστώτος, το οποίο όντας διορισμένο από τους ξένους τοκογλύφους, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών του, χωρίς κανένα έλεος, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Έχουν εντολή να ποδοπατήσουν τον Ελληνικό Λαό με κάθε τρόπο. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας τρόπος για να πάρουν τα λεφτά και τα σπίτια του Λαού. Οι πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι ένας τρόπος να πάρουν την Ψυχή του, ποδοπατώντας την μοναδική του ελπίδα. 

Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών