Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 16, 2014

Η ένοχη σιωπή των νταβατζήδων της ενημέρωσης για την Χρυσή Αυγή

Μόλις προ μιας εβδομάδος, οι ρυπαροφυλλάδες που βουλιάζουν στα χρέη αλλά με αλχημείες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά διατηρούνται στη ζωή ξιφουλκούσαν κατά της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενες με γλαφυρές λεπτομέρειες όχι μόνο στην αναζήτηση του χώρου όπου θα διεξαχθεί η δίκη αλλά και ακόμη και στις ποινές που πρόκειται να επιβληθούν στους κατηγορουμένους.
Το διαμορφωθέν σκηνικό πολιτικής τρομοκρατίας εις βάρος του εκλογικού σώματος και δη των ψηφοφόρων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όμως, κλονίστηκε συθέμελα από μια αναπάντεχη για τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης εξέλιξη:...
την απόφαση της αποφυλάκισης του συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου!

Ως γνωστόν, κανένα μέσο «ενημέρωσης» δεν αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, με την οποία κρίθηκε σκόπιμη η μετατροπή της προφυλάκισης του Α. Ματθαιόπουλου στον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης. Προφανώς, ήταν τέτοιο το σοκ της απροσδόκητης για τους καθεστωτικούς κόρακες απόφασης, ώστε την αρχική αμηχανία διαδέχθηκε η εκκωφαντική σιωπή. Άλλωστε, η δημοσιογραφική διαχείριση της εν λόγω απόφασης δεν ταίριαζε με το προφίλ των «εγκληματιών» που επί μήνες χτίζει για τους κατηγορουμένους, η εγχώρια πλέμπα των νταβατζήδων της ενημέρωσης.

Περαιτέρω όμως και μακράν των δημοσιογραφικών μεθοδεύσεων προς επικοινωνιακή υποστήριξη της πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας, η αποφυλάκιση Ματθαιόπουλου συνιστά ένα καίριο πλήγμα στο παραδικαστικό καρκίνωμα το οποίο απαξιώνει το θεσμό της Δικαιοσύνης, καταπατώντας Σύνταγμα και Νόμους και καθιστώντας το νομικό δίκαιο του αντεθνικού Κράτους Βενιζέλου-Σαμαρά, υποδεέστερο των αντίστοιχων των κεντροαφρικανικών δημοκρατιών.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν καμία εφημερίδα των νταβατζήδων της ενημέρωσης δεν περιέχει την παραμικρή αναφορά, έστω συκοφαντική για την Χρυσή ΑυγήΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ!

Βαρύ λοιπόν το φορτίο που έπρεπε να πάρουν στην πλάτη οι εργολάβοι των φυλλάδων και φυσιολογικά προτίμησαν αφενός την τύφλωση μπροστά στην ουσιώδη αυτή εξέλιξη και αφετέρου το ράψιμο του στόματος που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα εκτόξευε αφειδώς και με χαιρεκακία κατάρες και λάσπη. Ευελπιστούμε πως οι έντιμοι δικαστικοί εν αντιθέσει προς τους επίορκους, εγκάθετους συναδέλφους τους, θα πράξουν το καθήκον τους, κάνοντας ακόμη πιο βαρύ το φορτίο που θα πρέπει να διαχειριστούν οι δημοσιογραφικοί πραίτορες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών