Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 16, 2014

ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ: CIA, MI6 ΚΑΙ MOSSAD ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ISIL ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΤΟΝ «ΧΑΛΙΦΗ»!

Ο πρώην πράκτορας της CIA, Edward Snowden, εξέφρασε, πάλι, τη θέση, ότι ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνάντι, έχει εκπαιδευθεί από το Ισραήλ.
Ο Snowden πρόσθεσε ότι η αμερικανική CIA, μαζί με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες (MI6-MI5) και τη Mossad, κατασκεύασαν την τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» (πρώην ISIL, πλέον Ισλαμικό Κράτος-«χαλιφάτο») που στόχευε στην συγκέντρωση και την εκμετάλλευση των ισλαμιστών εξτρεμιστών σε έναν συγκεκριμένο χώρο.
Η δημιουργία και ο εξοπλισμός της οργάνωσης εξυπηρετεί στην...
αποσταθεροποίηση των αραβικών χωρών-συμμάχων του Ιράν (δηλαδή της Συρίας και του σιιτικού Ιράκ) και κατ’ επέκταση στην απομείωση της ισχύος του ίδιου του Ιράν στη Μέση Ανατολή.

Ο Σνόουντεν εξάλλου επιβεβαιώνει την πληροφορία  ότι ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, έχει εκπαιδευθεί από την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών Μοσάντ, και πέρασε από μαθήματα επικοινωνίας με ομιλίες προς το κοινό, με στόχο να συγκεντρώσει «τρομοκράτες από όλον τον κόσμο» με τελικό στόχο την προστασία της ασφάλειας του Ισραήλ, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών