Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΨΑΡΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ «15ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ»; ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ή ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ;

ea-1
Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο υπέρ της επέκτασης του Νόμου του Αίσχους (του λεγόμενου «αντιρατσιστικού»), με τίτλο «Ποιοι τελικά κινδυνεύουν;», έγραψε η… προφεσόρα του «αντιρατσισμού» και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Άντα Ψαρρά, καταλήγοντας ως εξής: 
«Είναι βέβαιο ότι εάν δεν συνδεθεί άμεσα το έγκλημα με ρατσιστικό κίνητρο με την ποινική του απαξίωση όλα θα....
παραμείνουν κενό γράμμα ή καλύτερα νέες μαχαιριές στην πλάτη του Αμπντούλ ή νέα ράμματα στο πρόσωπο του δεκαπεντάχρονου παιδιού από το Αφγανιστάν».
Θα συστήσουμε στη συντρόφισσα Ψαρρά να είναι προσεκτικότερη όταν μιλάει για δεκαπεντάχρονα παιδιά από το Αφγανιστάν και να μην προκαλεί την κοινωνία! Διότι, κάνει πως ξεχνάει ότι δεν είναι τα χέρια των χρυσαυγιτών λερωμένα με το αίμα «δεκαπεντάχρονου παιδιού από το Αφγανιστάν», αλλά των (υπό την ευρεία έννοια βεβαίως…) συντρόφων της, της αριστεράς (και της… Α-προόδου)!
Κι αν αυτή δε… θυμάται, να της θυμίσουμε εμείς, ότι το βράδυ της 28ης Μαρτίου 2010, κομματιάστηκε από εκρηκτικό μηχανισμό που βρήκε ψάχνοντας στα σκουπίδια έξω από το κτίριο της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων) στην οδό Ιακωβάτων 61 στα Κάτω Πατήσια, ένας 15χρονος Αφγανός κι έχασε την όρασή της η επίσης ανήλικη αδερφή του. Ο 15χρονος Αφγανός έψαχνε στα σκουπίδια και βρήκε μια τσάντα με βόμβα που είχαν τοποθετήσει κόκκινοι τρομοκράτες (άλλωστε δεν υπάρχουν και άλλοι στην Ελλάδα…), για την οποία οι πυροτεχνουργοί αποφάνθηκαν πως επρόκειτο για βόμβα με συνδεσμολογία ίδια με αυτή που τοποθέτησε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Πέτρου Ράλλη.
Πρόκειται βεβαίως για ένα έγκλημα σκοπίμως ξεχασμένο από όλους (και από τις δήθεν «αρχές» αυτού του τόπου, που δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για την εξιχνίασή του) γιατί εκθέτει ανεπανόρθωτα την… αγία αριστερά. Και για το οποίο θα αποδοθεί δικαιοσύνη όταν θα υπάρξει Εθνικό Κράτος στην Ελλάδα. Δηλαδή, πολύ σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών