Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ…

75989_361355264002629_426599445_n
Ασυνεννοησία στο οικονομικό επιτελείο του Σύριζα; Ή κάτι άλλο; 
Τα μισά έσοδα που χάνουν τα δημόσια ταμεία από την φοροδιαφυγή θα εισπράξει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ΚΑΙ ΑΝ σχηματίσει κυβέρνηση, όπως διεμήνυσε ο Γιάννης Μηλιός μιλώντας στο πρωινό MEGA.
«Είμαστε σίγουροι ότι σε πάρα πολύ σύντομο χρόνο από την φοροδιαφυγή ένα ποσοστό γύρω στο 50% μπορούμε να το συλλέξουμε. Σε λίγο χρόνο, σε μήνες», τόνισε ο υπεύθυνος του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
‘Ντάξ μωρέ… Και αν δεν τα καταφέρετε κ. Μηλιέ μου να πατάξετε την.....
ρημάδα την φοροδιαφυγή  (των συναδέλφων σας που μας βρέθηκαν “επενδυτές” πρωτίστως) γνωστή η συνταγή, την έχει πει κατ’ επανάληψη το υπόλοιπο οικονομικό επιτελείο του Σύριζα… “Μια χαρά είναι η φορολογία στην Ελλάδα” που σημαίνει, ο σφαγέας θα αλλάξει, όχι όμως και το μαχαίρι… 
Και αν το ξεχάσατε εσείς, το θυμόμαστε εμείς και σας αφιερώνουμε μέρος της ομιλίας του οικονομολόγου και βουλευτή Γιώργου Σταθάκη, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο στις 13/2 όχι πριν χρόνια, φέτος, ο οποίος Σταθάκης με όσα είπε, ουσιαστικά στήριξε την τότε φορομπηχτική πολιτική του Στουρνάρα.
«Η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση» είπε εννοώντας την υστέρηση που παρουσιάζεται στη χώρα, σε ό,τι αφορά τα έσοδα από την φορολογία, ως ποσοστό του ΑΕΠ, σε σχέση με τον μέσο όρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Τα έσοδα είναι μόλις στο 38% του ΑΕΠ. Οφείλουμε να αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα στο 43%. Η τρύπα είναι στο 6% σε σχέση με Γερμανία στα φυσικά και νομικά πρόσωπα» είπε ο κ. Σταθάκης και περιγράφοντας ένα μέρος του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε:
Ότι συμφωνεί με τον Γ. Στουρνάρα που είχε μιλήσει κι αυτός για χαμηλή φορολόγηση είναι δεδομένο. Τουλάχιστον ο υπουργός και η κυβέρνηση δεν λένε ότι είναι γεμάτα τα ταμεία και δεν χρειάζονται άλλοι φόροι. Αυτοί θα κριθούν από τον κόσμο….!
Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα; Αποφασίστε εσείς που μας διαβάζετε και ρωτείστε και τους ψηφοφόρους του Σύριζα…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών