Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2014

ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΚΟΤΕΡΟ;;;

images
Είναι μόδα η κλοπή δεδομένων από το i-cloud. To μαγικό “σύννεφο” που έχει ως τρόπο αποθήκευσης συγκεκριμένη εταιρεία που προμηθεύει το καταναλωτικό κοινό με υπολογιστές και κινητά smartphones.
E, Θύμα κακόβουλης επίθεσης και αρπαγής των προσωπικών του δεδομένων έπεσε και ο Λάκης Λαζόπουλος.
Μάλιστα η περίπτωση του Έλληνα ηθοποιού είναι ανάλογη με εκείνη της Τζένιφερ Λόρενς, με τις γυμνές φωτογραφίες.
Όπως λέει ο ίδιος: «Βρέθηκαν τα στοιχεία μου –ευτυχώς ένα....
μεγάλο κομμάτι των φωτογραφιών και ένα κομμάτι της ατζέντας μου- στον λογαριασμό ενός άσχετου ανθρώπου. Ήταν ένας επιχειρηματίας, ο οποίος όταν ξαφνικά άνοιξε τον λογαριασμό του και είδε τον τηλεφωνικό μου κατάλογο έμεινε έκπληκτος. Τότε, λοιπόν, είχα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ μέσω των δικηγόρων μου είχα έρθει σε επαφή με την Apple στην Ελλάδα και την Αμερική», δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» ο κ. Λαζόπουλος, ο οποίος, όπως παραδέχεται, μιλάει για πρώτη φορά για την προσωπική του περιπέτεια και τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο.
Λάκη, ελπίζουμε να μην διαρρεύσουν τίποτα γυμνές φωτογραφίες ή τίποτα φωτογραφίες από το κότερο…
Υ.Γ. Θυμίζουμε, για όσους ξέχασαν την φράση «ήμουν και εγώ στο κότερο», που έγινε και μπλουζάκι, πως ένα πρωί του 2001 για μία ακόμα φορά το εγχώριο σταρ σίστεμ τρανταζόταν συθέμελα από την είδηση ότι σε θαλαμηγό γνωστού ψυχιάτρου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης σε ταξίδι αναψυχής γνωστών ονομάτων του καλλιτεχνικού κόσμου. Ο ψυχίατρος Λυμπέρης ήταν ο ιδιόκτητης της κλινικής Κασταλία στη Γλυφάδα και μαζί του στο περίφημο τότε κότερο «Therapin» επέβαιναν, κατά δική τους παραδοχή, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ο μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης μαζί με τον τραγουδιστή της νεολαίας Σάκη Ρουβά και ένας γνωστός πολίστας μαζί με μοντέλα β’ κατηγορίας. Από την τότε υπόθεση και τον σάλο που κράτησε για μήνες υπήρξαν δημοσιογράφοι και εφημερίδες που εμμέσως υπονόησαν ότι η Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, «δίπλωσε» μόνο τον Λυμπέρη και άφησε ελεύθερα τα τρανταχτά ονόματα. Ομως, για κανέναν -πλην του Λυμπέρη- δεν προέκυψε εμπλοκή με κοκαΐνη ή άλλες ουσίες και χάπια, παρά το γεγονός ότι όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν για μέρες για «προσπάθειες συγκάλυψης». Επειτα από τρία χρόνια, και ο Λυμπέρης δικαιώθηκε από τις κατηγορίες της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, αφού το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του ότι ήταν εξαρτημένος χρήστης.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών