Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

Ο ΓΑΠ ξαναχτύπησε... Αυτή τη φορά ζητά να εφαρμοστούν στη χώρα μας οι "δημοκρατικοί θεσμοί"!!!

Μνημείο θράσους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δήλωση του πλέον απεχθούς προσώπου αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ΓΑΠ, για την "Ημέρα της Δημοκρατίας" (ασχολίαστο....)..

Ο υιός της εβραίας Μάργκαρετ αποδεικνύεται τελείως ανιστόρητος μιλώντας για "Δημοκρατία" στην Αρχαία Ελλάδα (10.000 πολίτες και 100.000 σκλάβοι χωρίς δικαιώματα δεν το λες και ακριβώς "Δημοκρατία" με Στρατηγούς - Διοικητές Πόλεων και τους σοφούς να υποδεικνύουν τη "δημοκρατία" ως το χείριστο πολίτευμα) και καλεί να εφαρμοστούν κανόνες ώστε το 1% να σταματήσει να διοικεί το υπόλοιπο 99%.

Βέβαια ξεχνά να μας πει ότι μέχρι και σήμερα η παγκόσμια ελίτ (λιγότερο από το 1% - Τραπεζίτες, Πολιτικοί κτλ) διοικεί τα υπόλοιπα γκόιμ (για να μιλήσουμε και τη γλώσσα του) και αυτή η συσχέτιση δεν έχει ανατραπεί ΠΟΤΕ, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων.

Είναι δε τόσο αδαής που....
σκοπίμως παραβλέπει να μας αναφέρει ότι ήταν ο πρώτος που καταπάτησε κάθε έννοια "δημοκρατίας" όταν με το "έτσι θέλω" έσυρε τη χώρα σε εκλογές και στη συνέχεια, σε ένα προμελετημένο έγκλημα, μας έδεσε στο άρμα των παγκόσμιων ΔυΝασΤων.
Ενώ ήταν αυτός που κατάργησε τον ανώτερο θεσμό της "δημοκρατίας" - τις εκλογές - με την ανάδειξη ως Πρωθυπουργού ενός ανθρώπου - προσωποποίηση - της παγκόσμιας ελίτ (Παπαδήμος) στη θέση του Πρωθυπουργού, χωρίς τη λαϊκή ετυμηγορία.

Διαβάστε τώρα και την... τραγελαφική δήλωση του ΓΑΠ:

Οι αρχαίοι Έλληνες επινόησαν και εφάρμοσαν τη Δημοκρατία ως το πολίτευμα που αποτρέπει την υπερβολική συγκέντρωση ισχύος στα χέρια λίγων, τυράννων, αρχιερέων, αυτοκρατόρων, βασιλιάδων. Στα χέρια του 1%. Σήμερα, σ’ ένα σύνθετο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, καλούμαστε να επινοήσουμε και πάλι τη Δημοκρατία. Να την προασπίσουμε, ενισχύοντας τους συλλογικούς μας θεσμούς. Να ενδυναμώσουμε και πάλι το 99%.

Υ.Γ.
Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό ο Παπανδρέου να αποδείξει τα δημοκρατικά του αισθήματα και να ζητήσει τη σύσταση ανακριτικής επιτροπής για παρέμβαση πολιτικού προσωπικού στη δικαστική εξουσία (διώξεις και φυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ομολογία Μπαλτάκου) που είναι μια από τις βασικότερες καταλύσεις των "δημοκρατικών θεσμών", ή να οδηγήσει στην πτώση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου αποχωρώντας με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λόγω των παραπάνω και του γεγονότος ότι καταπατάται η λαϊκή κυριαρχία καθώς ψηφίζουν στη Βουλή πιά 292 και όχι 300!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών