Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι κωλοτούμπες είναι χαρακτηριστικό της Αριστεράς»


ΣΥΡΙΖΑ: «Οι κωλοτούμπες είναι χαρακτηριστικό της Αριστεράς»

Έχουν περάσει πολλά χρόνια πραγματικά από τότε που ο Αντρέας Παπανδρέου έδενε την Ελλάδα στο άρμα των αμερικανών, την ίδια ώρα που έλεγε «αντιαμερικανικά» συνθήματα. Αυτές τις εποχές και αυτό το είδος του αισχρού πολιτικαντισμού φέρνει στο νου η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα και επί όλων των θεμάτων.
Παίρνουμε, λοιπόν, αφορμή από μία φράση του Λαφαζάνη στην τελευταία του συνέντευξη για να σχολιάσουμε λίγο τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είπε λοιπόν ο Λαφαζάνης: «Οι κωλοτούμπες δεν είναι χαρακτηριστικό της Αριστεράς»
Στην ίδια συνέντευξη (που έγινε στο εσωτερικό της χώρας) ο Λαφαζάνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν θέματα που απαγορεύονται στον δημόσιο διάλογο», προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για.....
νέες θυσίες στο όνομα οποιασδήποτε δικαιολογίας». Την ίδια ακριβώς ώρα ο Τσίπρας έδινε συνέντευξη στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στους Financial Times και δήλωνε απερίφραστα ότι είναι φιλοευρωπαϊστής και ότι θέλει η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ.
Κοινώς για ένα ζήτημα που ομολογουμένως αφορά και απασχολεί τους Έλληνες, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «θέση εσωτερικού» και «θέση εξωτερικού», θυμίζοντας παλιές «καλές» εποχές με το ΚΚΕ και το ΚΚΕ εσ. Η διαφορά, βεβαίως, είναι ότι τώρα ο Τσίπρας βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας και δεν φαίνεται διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ προ των πυλών.
Ρωτάμε, οπότε, τον κ. Λαφαζάνη; Είσαι «λιγούρι της εξουσίας» και προτίθεσαι να παραμείνεις στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι ο Τσίπρας ουσιαστικώς σε «άδειασε», μιλώντας για αναφανδόν παραμονή στο ευρώ; Μόνη απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι φυσικά η παραμονή ή όχι του Λαφαζάνη στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού αξιοπρεπής άνθρωπος δεν θα ανεχόταν να βρίσκεται σε κόμμα, με το οποίο έχει τόσο κραυγαλέες διαφορές.
Βεβαίως ο Λαφαζάνης ούτε πρόκειται να απαντήσει, ούτε πρόκειται να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι θέσεις «εσωτερικού» και «εξωτερικού» είναι στα πλαίσια συντονισμένου σχεδίου της Κουμουνδούρου για παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού και διοχέτευση των ψήφων του για να παραμείνει η ΝΔ και η χρηματοδότρια Μέρκελ στην εξουσία.
Διαβάστε επίσης: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών