Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

Ανακοινώσεις Ηλία Παναγιώταρου και του βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση για τις απαγορεύσεις στο Μελιγαλά!

Δήλωση Ηλία Παναγιώταρου προς πανικόβλητη, καταρρέουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση για την χουντική απαγόρευση στον Μελιγαλά
1. Με τις Σταλινικού τύπου απαγορεύσεις δεν κατάφερε ποτέ κανείς τίποτα! Αντιθέτως, κατάφερνε το αντίθετο του επιθυμητού. Δεν το έχετε μάθει τόσο καιρό με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
2. Σας ευχαριστούμε που με την “επιθετική” στάση σας τα εκλογικά ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο νομό Μεσσηνίας θα εκτοξευτούν!
3. Σας ευχαριστούμε γιατί από του χρόνου, το προσκύνημα του Μελιγαλά, με όσα κάνετε σήμερα σήμερα θα εξελιχθεί στην μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση!
Υ.Γ. Εσείς, του χρόνου, ΔΕΝ θα είστε κυβέρνηση βέβαια, αλλά εμείς θα είμαστε ξανά ΕΚΕΙ! Και αυτή τη φορά μαζί με τους ΆΔΙΚΑ διωκόμενους πολιτικούς κρατούμενους που σήμερα κρατάτε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ στις φυλακές σας, ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ - ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ - ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, να τιμήσουμε, όσους θέλετε να ξεχάσουμε! Δηλαδή τα θύματα της θηριωδίας των κομμουνιστοσυμμοριτών στον Μελιγαλά!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ
 


“Πιθανότατα η συγκεκριμένη ημερομηνία να σημαίνει καί τό τέλος της αμαρτωλής ψοφοδεξιάς του φοβισμένου πολιτικάντη Σαμαρά. Ενός κόμματος που δεν είχε το..... πολιτικό ανάστημα να σηκώσει το βάρος της παράταξης της. Τα γεγονότα των απαγορεύσεων στην Πηγάδα, αποδεικνύουν ότι οι κυβερνώντες μετράνε μέρες, είναι σε πανικό καί άγονται καί φέρονται ώς γνήσιοι συνεταίροι της αριστεράς.
Τους ευχαριστώ, ως βουλευτής ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, για ότι έπραξαν φέτος στόν Μελιγαλά.
Έπεσαν τα προσωπεία και έδειξαν (όχι σε μας…εμείς ξέρουμε) σε όλον τον κόσμο, την μικροψυχία και το μίσος τους απέναντι σε κάθε τι εθνικό….
Μένουμε όμως έκπληκτοι με την διορατικότητά τους και την πολιτική τους πρακτική. Μένουμε άφωνοι με την δημοκρατικότητα τους και την ποιότητα σκέψης τους. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε κύριοι της Πολιτικής Άνοιξης.
Ξεχάσατε τα στεφάνια στον Άη-Στράτη,τις γιορτές μίσους της αριστεράς με το περίφημο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ!
Επιβεβαιώσατε ότι οι εκδηλώσεις κομμουνιστών-αναρχικών-αριστερών γίνονται πάντα με την κρατική συνδρομή και προστασία.
Τώρα κ. Σαμαρά, μας απαγορεύετε και να μνημονεύουμε τα δικά μας θύματα…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών