Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2014

Ο… ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ ΜΙΚΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ!

b_24043_or_1038
Γράφει ο Αντίοχος.

Μήνυμα προς τα… σταλινοτσολιαδάκια της ΚΝΕ, με αφορμή το φεστιβάλ τους (κατά της Χρυσής Αυγής), απέστειλε ο «πολύς» Μίκης. Ιδού το μήνυμα του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

«Με την ευκαιρία των 40 χρόνων του Φεστιβάλ της ΚΝΕ απευθύνω εγκάρδιο συναγωνιστικό χαιρετισμό. Η πατρίδα και ο λαός μας ζουν ξανά δύσκολες ώρες και γι’ αυτό χρειάζεται να διπλασιαστεί η προσπάθεια και ο αγώνας της Κομουνιστικής Νεολαίας για την πλήρη απαλλαγή της χώρας από τους νέους ξένους και ντόπιους εξουσιαστές. Ένας αγώνας και μια προσπάθεια που θα έχει ως κύριο στόχο την οργάνωση ενός παλλαϊκού μετώπου του εργαζόμενου ελληνικού λαού. Από την......
ξένη κατοχή ως σήμερα αντιμετωπίσαμε μεγάλες, ιστορικές προκλήσεις που αποσκοπούσαν στο γονάτισμα του λαού μας. Όμως αντέξαμε και νικήσαμε, γιατί με πρωτοπορία το ΚΚΕ ξεσηκώσαμε το λαό μας με κάθε μέσο, ειρηνικό-δυναμικό, ακόμα και ένοπλο. Γι’ αυτό σας καλώ να μελετήσετε σε βάθος την πρόσφατη ιστορία των λαϊκών μας αγώνων με τη φιλοδοξία να μας ξεπεράσετε σε σύνεση, οργάνωση και λαϊκή ορμή».
Κι εδώ, το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: γιατί έστειλε μήνυμα φέτος ο πολιτικός ανεμόμυλος στους σταλινομούρηδες, ενώ δεν είχε στείλει πέρσι, πρόπερσι και πάει λέγοντας; Γιατί τους θυμήθηκε τώρα;
Διότι, πλησιάζει η προεδρική εκλογή και ο… μαθουσάλας Μίκης επιθυμεί όσο τίποτα στον κόσμο να γίνει πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους! Καλοπιάνει, λοιπόν, τους σταλινοτσολιάδες υποτακτικούς του γερμανόδουλου φον Αντωνάκη, για να παρακαλέσουν το αφεντικό τους να τον προτείνει για πρόεδρο, δηλώνοντας συνάμα ότι θα τον ψηφίσουν κι αυτοί!
(ΥΓ): Πάντως, ένα είναι σίγουρο: πως δε θα πλήξουμε καθόλου μέχρι την προεδρική εκλογή… Στην… πασαρέλα για την προεδρία, θα παρελάσει μέχρι και η… κουτσή Μαρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών