Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2014

ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΟ Μ… ΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟΛΥΣΗ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – ΤΟΝ «ΕΣΤΕΙΛΕ» Η ΜΕΡΚΕΛ!

merkel-samaras-verolino-660-ape
Γράφει ο Αντίοχος.

Ήταν να τον λυπάται κανείς τον φον Αντωνάκη. Σαν κλαμένο μ… εγαλοστέλεχος που τα’ χει δώσει όλα και αντί για προαγωγή τον απολύει η αφεντικίνα του, ήταν μετά τη συνάντηση με την αφέντρα φράου Μέρκελ. Η οποία, του έδειξε –μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά- την πόρτα προς την έξοδο!
Οπότε, επιταχύνονται οι εξελίξεις. Τουτέστιν, ο φον Αντωνάκης έχει δύο επιλογές:
1ον) Να βρει μια καλά αφορμή και να.....
προκηρύξει εκλογές (ακούγεται εντόνως η 19η Οκτωβρίου), τις οποίες θα τις χάσει βεβαίως, αλλά δε θα συντριβεί (υπό την έννοια ότι δε θα πέσει κάτω από 10%…) και 2ον) Να κάτσει στην εξουσία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο (δηλαδή μέχρι την τρίτη –και… φαρμακερή- ψηφοφορία για τον πρόεδρο) και μετά την αποτυχία εκλογής προέδρου να διαλύσει τη βουλή και να προκηρύξει εκλογές. Σ’ αυτή την περίπτωση, σίγουρα η νουδούλα θα διασυρθεί κι από κει και πέρα δύσκολα θα ξανασηκωθεί!
Σίγουρα ο ίδιος προτιμά το δεύτερο, γιατί είναι άρρωστος με την πρωθυπουργία, έστω και υπό συνθήκες γενικής κατακραυγής. Ωστόσο, δεν είναι στο χέρι του να αποφασίσει κι είναι λογικό οι διεθνείς αφέντες (και… αφέντρες) να επιλέγουν την πρώτη λύση (δηλαδή εκλογές το συντομότερο), αφενός μεν διότι τα έχουν βρει σε όλα με αυτό το πιόνι τον Τσίπρα και αφετέρου για να κρατήσει κάποια αξιοπρεπή ποσοστά η νουδούλα, προς μελλοντική χρήση (πιθανότατα «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ). Διότι, μην ξεχνάμε, πως υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, που αν αναδειχθεί δεύτερο κόμμα και αξιωματική αντιπολίτευση, θα τρίξουν τα σαθρά θεμέλια του σάπιου συστήματος!
Σε κάθε περίπτωση, να είμαστε πανέτοιμοι γιατί οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι καταιγιστικές!
(ΥΓ) 1: Ασφαλώς και είναι σχήμα λόγου, το «ήταν να τον λυπάται κανείς»… Αυτός είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο ολόκληρο, που θα λυπηθούν οι εθνικιστές… Και εν τέλει, όπως έστρωσε θα κοιμηθεί!
(ΥΓ) 2: Εκτός των άλλων, υπάρχει και η Δίκη του Αιώνα, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, διαρκούσης της οποίας δε θα είναι φρόνιμο για το σύστημα να γίνουν εκλογές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών