Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2014

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ: "ΟΣΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ"

spirakis
Η Μαρία Σπυράκη, που από δημοσιογράφος του Mega Bobola, τώρα σώζει και αυτή την πατρίδα (και την παρτίδα της), αφού κάποιοι της έδωσαν την ευκαιρία μιας δεύτερης καριέρας στα 50, αυτή έρχεται τώρα να στερήσει την δική τους με μια σειρά πρωτοβουλιών – προτάσεων που εξυπηρετούν, όχι τους ψηφοφόρους της, αλλά τα αφεντικά της. 
Έτσι, παρά τα χιλιάδες προβλήματα της χώρας, ανεργία, αποπληθωρισμός, μετανάστευση των ελλήνων σε ξένες χώρες προς αναζήτηση καλύτερου μέλλοντος, εκείνη επέλεξε να ζητήσει από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου να βγει νόμος που να φιμώνει τα ενημερωτικά μπλογκ. Γιατί; ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
ΤΟ mega δείχνει τις…  “7 θανάσιμες πεθερές” και τούρκικες σειρές… 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ως...... ευρωβουλευτής πλέον, στην «Ελευθερία», το παραδέχθηκε ευθέως και χωρίς περιστολές όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το μέλλον των ΜΜΕ.
Η Μ. Σπυράκη δήλωσε πως τα ελληνικά ΜΜΕ «πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η νομοθεσία για την αδειοδότηση μπορεί να έχει καθυστερήσει, αλλά είναι σε σωστή κατεύθυνση, γιατί δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ανοίγει ένα κανάλι ή ακόμη περισσότερο ένα μπλογκ και να μεταδίδει ειδήσεις». Πόσο μάλλον τις σωστές ειδήσεις, με την διαφορετική, από δαύτους, ματιά! 
 
Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως έχει ήδη προτείνει στον Χ. Αθανασίου «να δει το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει στη γειτονική Ιταλία και το οποίο, χωρίς να περιορίζει στο ελάχιστο την ελευθερία του λόγου, προβλέπει ότι όλοι οι ιστότοποι που μεταδίδουν ειδήσεις έχουν υπεύθυνο κατά τον νόμο». 
 
Iδού ποιοι, εκ των έσω, εκτελώντας τις εντολές των αφεντικών τους μεγαλοεργολάβων, θέλουν να πάνε την χούντα ένα βήμα πιο μπροστά! Μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου τώρα ζητούν να φιμωθεί, στην ουσία, να μην γελιόμαστε, ο τύπος και η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών… Ειδικά εκείνων που ασκούν έλεγχο στα αφεντικά τους.
 
Ενδεδυμένοι τον μανδύα του “δημ(ι)οκράτη, κατηγορούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους ως “φασίστες”, ενώ την ίδια ώρα εφαρμόζουν ή ζητούν από άλλους να εφαρμόσουν με τον πλέον αδίστακτο και απροκάλυπτο τρόπο, τις πλέον φασιστικές μεθόδους…
Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών