Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 24, 2014

Το παραδέχονται ακόμα και οι συκοφάντες: Αυξάνονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής παρά τις διώξεις


Το παραδέχονται ακόμα και οι συκοφάντες: Αυξάνονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής παρά τις διώξεις

Παρά την αναμόχλευση της αισχρής και κυρίως ατεκμηρίωτης προπαγάνδας μαρξιστών και φιλελεύθερων που ζουν παρασιτικά εις βάρος του Ελληνικού Λαού, η αμερικανική ιστοσελίδα The New Republic παραδέχεται με δέος πως τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ανεβαίνουν!
Σκιαγραφώντας ένα κίβδηλο σκηνικό βίας και επιθέσεων κατά μεταναστών, για τα οποία βεβαίως δεν παραθέτει το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, η αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα αναφέρεται στις πολιτικές διώξεις εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Παραθέτει μάλιστα, δηλώσεις του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδια: «Πριν ακόμα τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είχαν ηχήσει οι καμπάνες του κινδύνου με την παρέλαση που είχαν κάνει οι χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά. Σκεφτήκαμε τότε ''για φαντάσου να.....
το κάνουν αυτό στο Σύνταγμα''. Τι εικόνα θα εμφανίζαμε ως κράτος, αν εμφανιζόταν αυτή η στρατιωτική ομάδα να κάνει παρέλαση μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη»;
Προφανώς η σχέση του μασονόφιλου Δένδια με τον Στρατό υπήρξε τουλάχιστον χαλαρή. Δεν δύναται να ερμηνευθεί αλλιώς το γεγονός πως χαρακτηρίζει ως «στρατιωτική ομάδα» τις χιλιάδες των Χρυσαυγιτών που παραβρέθηκαν το 2013 στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας στο Μελιγαλά. Απορίας άξιον, πως χαρακτηρίζει ο κύριος Δένδιας τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις, καταστρέφουν περιουσίες πολιτών και τρομοκρατούν Έλληνες. Αρκεί η εικόνα των πραιτόρων του ΚΚΕ να περιφρουρούν τη Βουλή με κράνη και στειλιάρια, για να πείσει και τον πλέον αδαή πως ο Δένδιας ψεύδεται συνειδητά και με συγκεκριμένη σκοπιμότητα: να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή και να δικαιολογήσει τα αντισυνταγματικά εγκλήματα στα οποία έχει συνεργήσει.
Παρατίθεται επίσης δήλωση μέλους των Γιατρών του Κόσμου, η οποία ισχυρίζεται πως το τελευταίο διάστημα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι μετανάστες που της λένε ότι δέχονται απειλές για τη ζωή τους. Βεβαίως «δημοκρατία» έχουμε και ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει ακόμη και αν δεν καταθέτει ούτε μισό στοιχείο το οποίο να πιστοποιεί τα λεγόμενά του. Η πραγματικότητα όμως είναι πως καταγράφονται εκατοντάδες ρατσιστικές επιθέσεις λαθρομεταναστών εις βάρος Ελλήνων, με δολοφονίες, βιασμούς, ληστείες στην ημερήσια διάταξη, για τα οποία η επικεφαλής των Γιατρών του Κόσμου Λιάνα Μαΐλη, δεν έχει ακούσει ούτε έχει δει τίποτε. Προφανώς πάσχει από την ίδια πάθηση η οποία έχει προσβάλλει και τον πρώην υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. και μάλλον μαζικά κόμματα και φορείς του αντισυνταγματικού τόξου.
Το δημοσίευμα παρά ταύτα, υποχρεώνεται να παραδεχτεί πως παρά τις διώξεις και την πολεμική του συστήματος ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αυξάνει την επιρροή του στην ελληνική κοινωνία, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο Ν. Δένδιας δίνει τη δική του ερμηνεία και εκτίμηση επ' αυτού: «Αντιλαμβάνομαι πως κάποια μερίδα ψηφοφόρων, λόγω της κρίσης, θέλησαν να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα και ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή. Αν το πολιτικό σύστημα καταφέρει να αναστρέψει την οικονομική κατάσταση, τότε η Χρυσή Αυγή θα είναι ένα... χθεσινό αστείο. Η προοπτική να τελειώσει η κρίση, θα μειώσει δραστικά την επιρροή του συγκεκριμένου κόμματος».
Αυτοί είναι οι ευσεβείς πόθοι εκείνων των επίορκων που καταπάτησαν Σύνταγμα και Νόμους για να πλήξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Φαίνεται πως το ηχηρό ράπισμα των ευρωεκλογών του Μαΐου δεν έβαλε μυαλό στη Χούντα Σαμαρά και στις πολιτικές της μαριονέτες. Ως εκ τούτου, η προοπτική της κατάρρευσης της μασονοδεξιάς δεν θα φανεί καθόλου αστεία στα μάτια του Δένδια και των ψοφοδεών πολιτικάντηδων της αντεθνικής ΝΔ.
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών