Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

Ο Ελληνισμός γιορτάζει το Έπος του 40' αλλά ο μίζερος Κικίλιας προτιμά να γιορτάσει με τους.... εβραίους!


Με τον Δαυίδ Χάρις και μακριά από τον Ελληνικό Λαό θα «γιορτάσει» την 28η Οκτωβρίου ο Κικίλιας

Στα χνάρια του Σαμαρά ο Κικίλιας – Αποφεύγει τον Λαό, αγκαλιάζει τους σιωνιστές

Είναι γνωστό ότι οι πολιτικάντηδες της Νέας Δημοκρατίας έχουν απολέσει τον παραμικρό δεσμό με τον Λαό. Περιορίζουν τον όποιο προεκλογικό τους αγώνα εναγκαλιζόμενοι με τους σιωνιστές, οι οποίοι αποτελούν το τελευταίο πολιτικό τους στήριγμα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την επαύριο της σύλληψης του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ο Σαμαράς βρέθηκε στην American Jewish Committee για να αναγγείλει τα «νέα», προσθέτοντας ότι «θα τους λιώσω». Η συγκεκριμένη στιγμή αποτελεί απόδειξη των λεγομένων του πρ. Υπ. Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, ο οποίος είχε πει λίγες μέρες μετά ότι «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην .....
Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
Τώρα, επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και οι πολιτικάντηδες πάλι εκδηλώνουν μία «αλλεργία» προς τον Λαό και την Αλήθεια. Προσπαθούν να εμφανίσουν το έπος του 40’ ως έναν «αντιφασιστικό» αγώνα, ενός «φασιστικού» καθεστώτος, όπως αρέσκονται να αποκαλούν το καθεστώς Μεταξά και παραλλήλως για άλλη μία φορά οργανώνουν «αποστειρωμένες» παρελάσεις χωρίς τον Λαό.

Στα ίδια ακριβώς πλαίσια της πολιτικάντικης «αλλεργίας» προς τον Λαό, ο Κικίλας μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αμερική. Εκεί την 28η Οκτωβρίου θα συναντηθεί με αντιπροσώπους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και την Τετάρτη 29η Οκτωβρίου θα γιορτάσει την 28η, με μία μέρα καθυστέρηση. Όμως αντί να παρευρεθεί σε μία από τις πολλές εκδηλώσεις της Ομογένειας, θα παρευρεθεί σε κλειστή εκδήλωση της American Jewish Committee, του γνωστού Δαυίδ Χάρις.
Έτσι θα κάνει «με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια»: Και θα αποφύγει τον Λαό που θα θέλει να του δείξει την «αγάπη» του για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και θα δώσει τα διαπιστευτήριά του στον σιωνιστικό δάκτυλο, μπας και κερδίσει μία από τις λίγες βουλευτικές έδρες της ΝΔ, στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, αφού δεν είναι μυστικό ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν θα το καταρτίσουν οι κομματικοί μηχανισμοί, αλλά ο Δαυίδ Χάρις.
Την ίδια ώρα που ο Κικίλιας ακολουθεί "γραμμή Σαμαρά", αποφεύγοντας την οποιαδήποτε επαφή με τον Λαό, το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από τους ομογενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών