Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ… ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

1383644_222899471208843_2049405770_n
Τη λύση που ψάχνουν η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων και ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο για την πάταξη της Χρυσής Αυγής, ίσως μπορεί να τους την προσφέρει η χούντα της Αιγύπτου!
Πιο συγκεκριμένα,
«δικαστήριο» της Αιγύπτου επέβαλε σε 23 νεαρούς τριετή ποινή φυλάκισης, διότι παραβίασαν έναν νόμο που απαγορεύει την πραγματοποίηση διαδηλώσεων διαμαρτυρίας χωρίς άδεια.
Οι νεαροί συνελήφθησαν τον Ιούνιο όταν διαδήλωσαν κατά του νόμου ο οποίος ψηφίστηκε τον περασμένο χρόνο και απαγορεύει την πραγματοποίηση διαδηλώσεων χωρίς την έγκριση της αστυνομίας και τώρα κρίθηκαν ένοχοι για πρόκληση επεισοδίων, παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση ζημιών στη διάρκεια της διαδήλωσης που πραγματοποίησαν κοντά στο προεδρικό μέγαρο.
Λέτε, λοιπόν, να… ζηλέψει τη… δόξα της χουντάρας του Καΐρου η εγχώρια χουντάρα των σάπιων; Που έτσι κι αλλιώς απαγορεύει τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής (με διάφορα… δημοκρατικά προσχήματα, όπως τον κίνδυνο… διασάλευσης της δημόσιας τάξης), και ν’ αρχίσει να συλλαμβάνει τους χρυσαυγίτες και να τους ρίχνουν οι παραδικαστικοί της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» τριετείς φυλακίσεις; Με τέτοια ξεφωνημένη χουντάρα του κερατά που έχουμε μπλέξει, τίποτα δεν αποκλείεται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών